öncelikle tebrik ederim arkadaşım... hayırlı uğurlu olsun bebeğin... bebek daha çok küçük... yola çıkmasan bence daha iyi olur... kayınvalidenlerin sana gelmelerini istemiyorsanda , eşinle şöyle bir sebep uydurun... " doktor sürekli yatmalısın dedi... daha çok yeni olduğu için..." yani ne misafirliğe gidebilirsin nede misafir ağırlayabilirsin...eşin bunu onlara söyleyecek...
öncelikle tebrik ederim arkadaşım... hayırlı uğurlu olsun bebeğin... bebek daha çok küçük... yola çıkmasan bence daha iyi olur... kayınvalidenlerin sana gelmelerini istemiyorsanda , eşinle şöyle bir sebep uydurun... " doktor sürekli yatmalısın dedi... daha çok yeni olduğu için..." yani ne misafirliğe gidebilirsin nede misafir ağırlayabilirsin...eşin bunu onlara söyleyecek...
en önemlisi kocanı eğit...
Doktorunuzun yola cıkmanıza ızın vermedıgını ve sürekli dinlenmeniz gerektiğini soyleyın.
beni çok iyi anlamışsın canım çok teşekkür ederim galiba aynı sıkıntıları yaşıyoruz daha doğrusu sen atlatmışsın benim geçen sene cicim ayı olmadı ya balayına bizle gelmeye kalktılar 1haftalık evliyim gece 5 te ev cep teller çaıyor nasıl korkarak sıçradım uykudan sulu kayınpederim yaa her telefonda sorun kaç kez ağlattılar ya ben büyüklerime saygısız olamıyorum eşim sessiz onlar yüzsüz olunca bu durum oluyor onlar rahar rahat sırıtarak laflarını sokuyorlar ben sinirden oturup kalıyorum eşime çattım sürekli tartıştık tek sorun ailesi şimdi şimdi aramalar azaldı eşim hala bişi diyemiyor ama o da aynı şeyi söyledi ben seçmedim ama her konuda haklısın diyor bana duymazdan gel diyor tamam da olmuyor annesi sürekli 100kg luk kızını övüyor onlar hemen araba alacak tutumludur benim kızım sen değilsin hazır yemek yiyorsunudur siz diyor eşim de var eşime söylesene yediklerin yemekleri (evlendik 20 kg aldı eşim halbuki) diyorum ama eşimde tık yok annesi bu kez daha da güçlü saldırıyor ben cevap versem babası çıkıyor ordan amcası yengesi derken ben hep tek kalyorum onlarla tek baş etmek zorunda kalıyorum bunlar daha kısaca özet neler yaşattılar anlatamam yaa maddiyatçı paragöz insanlar benim amcam da yazık memur emeklisi ama oğluna evini aldı araba desen amcaoğlumun altındadır bizimkinin ailesi 4yıl maaşı yemiş hata kendisine oğlunun parasıyla araba çekmiş bilezikler kız kardeşinin düğün masrafları falan hep eşimden..destek değil köstekler..yok yok ya ben burda ifade edecek kelime bulamıyorum kayınvalidem kendisi 5 bilezik takıyor bana dul kadın gibi 4 tane taktı düşünün daha neler neler yaaa ...gitmicem de kabul de edemicem tamam ben de inançlı insanım ama salak da değilim yaa süreli tepeme binecek ohh ana babadır bin bin de diyememki ....
canım ortak yanlarımız varmış benimde eşim komser bende öğretmenim :) aileler yönünden oldukça şanslıyım ama şu sürekli çeşitli nedenlerle bulunduğumuz şehire gelen kızlarla ilgilenmek konusunda oldukça dertliyim Allahtan eşimde benim kadar ince düşünüyorda çözüyoruz olayı neyse canım şimdi senin ailen hangi şejirde bilemiyorum ama bence kendi ailenin yanına git bir yakınının rahatsız olduğunu gitmen gerektiğini falan söyleyin çünkü gitmezsen evde olduğunuzu bilirlerse bu defa onlar gelecek demişsiniz boşver eksik olsun bilmem kaç kilo etleri çok şükür paranız pulunuz var ordan gelecek et eksik olsun canım Allah yardımcın olsun canım kendinide eşinide bebişide üzme sakın birde canım akıl vermek gibi olmasın lütfen haddim bile değil ama ailesi yüzünden eşini yıpratma sebep ne olursa olsun onlar yüzünden kendi huzurunu kaçırma gereksiz yerede kırma eşini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?