Acil dedektif lazım

Ben zaten çalışma bakanlığına şikayet ettim. Ancak ya ispatlanamazsa diye endişeleniyorum. Ayrıca da Bimere de şikayetçi olsammi acaba

Ya canım sağol bende şimdi takip ettiriyorum. ALO 170 aradım zaten şuan inceleme aşamasında müfettişler henüz gitmemişler. İnşallah kadınla bir yaklasam çok iyi olacakta bakalım. Bu arada bende kadının adını ve soyadını biliyorum. Bende tazminat acmayi dusunuyorum. Hakkımızda hayırlısı canm Allah hepimizin yardımcısı olsun..

** özel dedektiflik konusunda bende 5 ay önce ailevi bir konudan dolayı tutma gereği duydum sektörde yapmış olduğum araştırmalar ve çalışmalar sonucunda .....Dedektiflik Bürosuna beni yönlendirdiler, 1 aylı bir eş takibi çalışması yapıldı, yapılan çalışma neticesinde 2 yıldır uğrastıgım fakat bır turlu yakalaymadıgım eşimi suc ustu nıhayet yakaladım hemde elimde resım ve belgelrle tabi bedelini ağır ödettim suan bosandık 3 ay sürdü mahkemelerim savunma yapamadı bile o yüzden şiddetle tavsiye edebilirim emniyet mensubu geneli arkadasların ve uzman bir kadroya sahıpler anında neticelendiriliyor hatta linkerinide paylaşıyorum yardım almak ısteyenler ulasabılır sanırım 24 sa canlı detek hatlarıda mevcuT

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de dedektif tutmustum ama aptalin teki cikti.Saatine 120 euro gibi fahis bir para odedim .Hem diger kadinla ilskisini ispatlamak icin hemde gizli calisiyor nafaka vermemek icin deklare etmiyor diye.Tam senin durumun yani.
Ben eski koca ise gidicegini bildigim gunlerde dedektife kolaylik olsun diye haber ettim buna ragmen habire izini kaybedip durdu.
Belki 50 kez takip etti ama sadece bir kez sonuc aldik calisirken goruldu ama onuda dedektif foto cekmedigi icin lafta kaldi
Ben guvenmiyorumda zaten ...Belkide sirf para icin daha fazla saat yapip daha fazla para koparmak icin beni kandirmista olabilir.
Zor is canim Allah yardimcin olsun

Dedektif falan sacmasapan işler uğraşmayin boşuna paranız gider
Ayrıca hukuka aykırı delil olur
Siz dava dilekçesinde tek tek anlatın
Telefon dokumlerini talep edin
İş konusunda da biyere şikayet edin
SGK ve çalışma ve sosyal güvenlik kurumuna da dilekçe yazın
Keşke böyle dedektif dusuneceginize zamaninda gidip en kolayindan bir darp raporu alsaydiniz

Ayrıca Yargıtay 4 hukuk dairesinin 2015 tarihli bir kararına göre evlilikte üçüncü şahıslara dava açılamıyor yani acsaniz bile kazanmanız için ilişkilerinin çok çok aleni olmasi lazim

Dedektife gerek yok ki.

Maliyeyi arayıp ihbar etmen yeterli.

Aynı yerde çalışıp çıktı gösterip sigortasız çalışıyosa bu kolay.

Ama yok başka yerde ise bigün erkenden oturduğu yere git gittiği yeri takip et.

Sonrada ara maliyeyi ihbar yap

Şimdi bir tane program öğrendim. Aylık belli bir ücreti var. Programın adını vermicem isterseniz araştırır bulursunuz.
Kişinin whatsapp konuşmalarını, telefon konuşmalarını, mesajlaşmalarını, çektiği fotoğrafları, telefon şifrelerini, hangi tuşa bastığını, google geçmişini her şeyi görüyorsun. Kime ne fotoğraf atmış her şeyi. Yani bir nevi telefonuna giriyorsun. Ruhu bile duymuyor.
Yeni öğrendim sevgilim ya da eşim olsa yapardım :)

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun.Çalıştığı iş yerinde mutlaka bir imza evrak vs vardır.Gizlice ispat etmelisin sigorta çıkışından sonra olmak kaydı ile.Yada telefon ile arayarak müşteri vs gibi ses kaydı alarak ispat edilebilir.Eşinin işi nedir cnm ?

program ne :)))

Özel dedektiflik denen firmanın reklamını yapan bir zavallıyım ! Kendilerini asla önermiyorum bize paramızı da vermediler.

ozel-dedektiflik diye bir site var tamamı sahtekardır bilginiz olsun.

Sana güncel tavsiye edebileceğim ve gizlilik içinde güvenle hizmet alabileceğin benim hizmet aldığım Aysa Dedektiflik var. Pişman olmazsın.

1) reklam yapmak yasak
2) 10 senelik konuyu hortlatip reklam yapinca kapinizda musteri kuyrugu bulacaginizi dusunmek sacma
1) Reklam yapmadım
2) Tarihine dikkat etmedim yazının
Ayrıca benim sanki o firmaymışım gibi olduğumu nerenden uydurdun? Bi siz akıllısınız her şeyi bilirsiniz ya hey Allahım ya

1) Reklam yapmadım
2) Tarihine dikkat etmedim yazının
Ayrıca benim sanki o firmaymışım gibi olduğumu nerenden uydurdun? Bi siz akıllısınız her şeyi bilirsiniz ya hey Allahım ya
Bir sabah uyandiniz ve gideyim kadinlar kulubu sitesine uye olayim. Sonra aramaya dedektif yazip 10 yillik konulara bile “tavsiye” vereyim dediniz asla reklam degil. Bak şu Allah’ın işine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…