Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben dedektifligi bizzat kendim yaptim ve davami kazandim ! Kendini aynn calismiyor gibi gosterdi ama arastirmalarim sonucu elime bir suru delil gecti dedektif olsam yeridir dedigim gunler bile oldu ! Simdi bende ucuncu sahiza tazminat acmayi dusunuyorum ama tek bildigim sey ismi soyismi onuda bulurum bir sekilde ! Alo 170 ihbar hattini duymusmuydun sigortasiz calisanlari ihbar edebilirsin ben hakketigimi alamasam eger ihbar edicem o salagi !
Merhaba arkadaşlar ben cok caresız durumdayım. Esımle bosanıyorum bunun olmasını ben istedim cunku esımden yıllarca Sıddet gordum. Agzında surekli kufur, hakaretleri, Aşağılılamalari artık oniki sene boyunca canıma tak etmişti. Son olarak da beni aldattı beni iki çocuğumla şimdi mağdur ediyor. Nafaka ödememek için işten ayrıldı gösteriyor kısacası arkadaşlar benim bunu ispat etmem gerekiyor. Sizden ricam belki benim gibi başından böyle bir olay geçmiş olabilir bir dedektiflik işini kolayca halletmiş olabilir bu nedenle bana tavsiye edebileceğiniz birşey varmı. Ayrıca kadını da ispat etmem lazım onada tazminat açmayı düşünüyorum lütfen biri bana yol göstersin nolur çok çaresizim...
Merhaba arkadaşlar ben cok caresız durumdayım. Esımle bosanıyorum bunun olmasını ben istedim cunku esımden yıllarca Sıddet gordum. Agzında surekli kufur, hakaretleri, Aşağılılamalari artık oniki sene boyunca canıma tak etmişti. Son olarak da beni aldattı beni iki çocuğumla şimdi mağdur ediyor. Nafaka ödememek için işten ayrıldı gösteriyor kısacası arkadaşlar benim bunu ispat etmem gerekiyor. Sizden ricam belki benim gibi başından böyle bir olay geçmiş olabilir bir dedektiflik işini kolayca halletmiş olabilir bu nedenle bana tavsiye edebileceğiniz birşey varmı. Ayrıca kadını da ispat etmem lazım onada tazminat açmayı düşünüyorum lütfen biri bana yol göstersin nolur çok çaresizim...
program ne :)))Şimdi bir tane program öğrendim. Aylık belli bir ücreti var. Programın adını vermicem isterseniz araştırır bulursunuz.
Kişinin whatsapp konuşmalarını, telefon konuşmalarını, mesajlaşmalarını, çektiği fotoğrafları, telefon şifrelerini, hangi tuşa bastığını, google geçmişini her şeyi görüyorsun. Kime ne fotoğraf atmış her şeyi. Yani bir nevi telefonuna giriyorsun. Ruhu bile duymuyor.
Yeni öğrendim sevgilim ya da eşim olsa yapardım :)
Ayy o ben :) Programlar falan var ama suç tabi böyle şeyler. Eşim beni şikayet etse ederdi. Merakımdan yapmıştım adamın dili tutuldu:)Burada deedektif gibi kadınlar vardır ama dedektiflik yapan var mıdır bilmem
Nerelerdesin bilgece ??Bu isler ozel hayat ihlaline girmiyor muydu?
hakliyken haksiz duruma bile dusebilirsiniz..
Sana güncel tavsiye edebileceğim ve gizlilik içinde güvenle hizmet alabileceğin benim hizmet aldığım Aysa Dedektiflik var. Pişman olmazsın.Merhaba arkadaşlar ben cok caresız durumdayım. Esımle bosanıyorum bunun olmasını ben istedim cunku esımden yıllarca Sıddet gordum. Agzında surekli kufur, hakaretleri, Aşağılılamalari artık oniki sene boyunca canıma tak etmişti. Son olarak da beni aldattı beni iki çocuğumla şimdi mağdur ediyor. Nafaka ödememek için işten ayrıldı gösteriyor kısacası arkadaşlar benim bunu ispat etmem gerekiyor. Sizden ricam belki benim gibi başından böyle bir olay geçmiş olabilir bir dedektiflik işini kolayca halletmiş olabilir bu nedenle bana tavsiye edebileceğiniz birşey varmı. Ayrıca kadını da ispat etmem lazım onada tazminat açmayı düşünüyorum lütfen biri bana yol göstersin nolur çok çaresizim...
1) reklam yapmak yasakSana güncel tavsiye edebileceğim ve gizlilik içinde güvenle hizmet alabileceğin benim hizmet aldığım Aysa Dedektiflik var. Pişman olmazsın.
1) Reklam yapmadım1) reklam yapmak yasak
2) 10 senelik konuyu hortlatip reklam yapinca kapinizda musteri kuyrugu bulacaginizi dusunmek sacma
Bir sabah uyandiniz ve gideyim kadinlar kulubu sitesine uye olayim. Sonra aramaya dedektif yazip 10 yillik konulara bile “tavsiye” vereyim dediniz asla reklam degil. Bak şu Allah’ın işine.1) Reklam yapmadım
2) Tarihine dikkat etmedim yazının
Ayrıca benim sanki o firmaymışım gibi olduğumu nerenden uydurdun? Bi siz akıllısınız her şeyi bilirsiniz ya hey Allahım ya