arkadaşlar Proscar diye bir hap hormon tedavisi için verdi doktorum. ama kesinlikle bayanların ve hamile olanların kullanılmaması gerekiyomuş . sizce ne yapmalıyım bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
arkadaşlar Proscar diye bir hap hormon tedavisi için verdi doktorum. ama kesinlikle bayanların ve hamile olanların kullanılmaması gerekiyomuş . sizce ne yapmalıyım bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
doktorunun boş anına gelmiş olabilir, başka bir ilaç iste .yada doğru ilaç verip vermediğini sor. bayanlar kullanmamalı yazıyor dersin.
ne tür bir hormon problemin var?
geçmiş olsun canım benim, doktorun verdiği bu ilaç uygun bir ilaç gibi görünmüyor. mutlaka yanlışlıkla vermiştir.
tüylenme problemi 2 çeşitmiş
kadın tipi ve erkek tipi
kadın tipi olanların bir kısmı hormonal bir kısmı genetik diyorlar. hormonal olanlarada genelde. d.kontrol hapı veriyorlar diye biliyorum ki , ne kadar etkili orasını bilemiyorum.
böyle problemi olupta çözüme ulaştırmış arkadaşlar umarım yol gösterir , hızlıca sonuca ulaşırsın.
benimde anesteziden sonra tüylenme problemim başladı ama üstünde durmuyorum. epilasyon düşündüm ama o bile çözüm değil. en azından hamilelik durumlarım olsun bitsin öyle bir çözüm ararım. öncesinde zaten tekrarlıyormuş ve artıyormuş diye duydum.
Proscar ı benim jinekolog da verdi bende de aşırı tüylenme var dk hapının yanında verdi henüz başlamadım. Zaten prostat tedavisinde kullanılan bi ilaçmış ama bayanlarda tüylenme tedavisinde kullanılıyor