sevgı ozel bısıı cinsellık olmadanda yasanıyor hele bekarsan ......onun senın elını tutup sevdıgını soylemesı yeter sende abıyane bı tabırle senı kullanması gerekmezMerhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.. Olmamın amacı var.. Şüpheli bir durum içerisindeyim. Hemen anlatayım..
Bundan bir hafta önce yani 21 kasımda erkek arkadaşımla birlikte olduk.. Fakat birleşme olmadı.. Sürtünme yolu ile bişeyler yaşadık.. Erkek arkadaşım boşaldı ve spermler vajinamın yanına aktı.. hemen sildim.. sağ yanağına yani.. 3.kez bu şekilde birlikte oluşumuzdu..
Benim sorunum şu; eylül ayında 26 sında adet gördüm.. ekimde ise 23 ünde gördüm ikiside bir hafta sürdü.. şuan kasım ayındayız ne 23 ünde ne 26 asında adet görmedim.. regl dönemlerini düzensiz yaşayan biriyimdir.. ama kasım ayı bitti ve halen olmadım.. gebelikten korkuyorum.. Devamlı akıntı oluyor.. Ama değişik bi akıntı değil alışkın olduğum tarzda bir akıntı.. ama bazen regl oluyormuşum gibi akıntı geldiğide oluyor.. ayrıca bel ağrım var ve kasıklarımda ağrı var adet olcakmışım gibi ama olamıyorum bir türlü... Bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olucam... Zaten cuma günü kan testi yaptırmayı düşünüyoruz.. Emin olmak için.. Ayrıca adet görsemde görmesemde testi yaptırıcaz.. Ve gebelik çıkmazsa da zaten düzensizliklerim için doktora gidicem.. birde ben bu ay 15 gün boyunca kemoprim adlı antibiyotik hap kullandım reglim bu yüzden gecikmiş olabilir mi sizce???
Yardımlarınızı bekliyorum çok acil bir durum... Lütfen...
sevgı ozel bısıı cinsellık olmadanda yasanıyor hele bekarsan ......onun senın elını tutup sevdıgını soylemesı yeter sende abıyane bı tabırle senı kullanması gerekmez
senı kırmak ıncetmek ıstemıyorum ama bagzı seyler zamanında yasanmazsa boyle korkular olur.
bekaret kızlıkta degıl senı uzmek ıstemıyorum ama sımdı el degmeıs mı oluyorsun ? madem herseyı yapıyorsun surtunme normal yollarla geregını de yap
boyle gorunce uzuluyorum. ve bu kadar rahat bır bıcımde de yazabılmenızıde anlamıyorum
hamıle olup olmadıgına gelınce dogal olarak stres yaptıgın için olmustur hamile degılsındır
ya arkadaşlar bir kere de buraya yazayım, bende şüphemden beş haftasonunda idrar testi yaptırdım labarotuarda negatif çıktı, şimdi sekiz hafta oldu ve ben hamile olduğumu düşünüyorum iki gün önce regl de oldum ama yinede üzerine görme oldu gibi geliyor, varmı bir yorumu olan
daha mesajının sonunu görmeden antibiyotik kullanmış oldugunu düşünmüşdüm ki kullanmışsın..eczaneden idrar testide alsan bence için rahatlar.. adet gecikmen antiiyotikden de olur ve psikolojikde olur... ben antibiyotik içdiğim ay 1 hafta geç adet olurum..
Seni anlayabiliyorum.. Böyle pat diye yazınca farklı biri olduğumu düşündün.. Erkek arkadaşım dediğim insan benim sözlüm.. Ölene dek de benle beraber.. Ben hayatımda ilk kez böyle bi sevgi ve beraberlik yaşıyorum.. Ondan yana en ufak bi şüphem yok 2.5 yıldır tanıyorum.. Ailesinide tanıyorum onalrda beni bilir.. anne baba eli öpmüş biriyim.. bana ilk dokunan erkekde odur.. burda tartışma amaçlı yazmıyorum ama cevap verme gereği hissediyorum.. sevgimizden yana da şüphem yok.. Ama sevdiğin insanı hissetmekde bunun bir parçası... algıya göre değişir tabiki.. Bende evlenmeden önce karşıyım.. ve ben bekaretin önemli olduğuna inanıyorum.. ha bu kadara kadar yaptım onu neden yapmadım?? bu psikolojik bir durum.. o zaman evliliğin bir anlamı kalmazdı.. o masumiyetin hiçbir anlamı olmazdı... teknoloji ilerlesede bu hep varolacak birşey.. ayrıca ben mutluyum.. sadece korkumu paylaşmak istedim.. uzun zamandır sadece misafir olarak faydalandığım bir siteydi ve bugün bilgi almak için üye oldum.. hepsi bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?