Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlama zamanı hamile kalınır normalde adetin 14. gün yumurtlariz ama kişiden kişiye de değişir tabiki . Burda o kadar çok kişi okudum ki hemen adet bitiminde hamile kaldığını söyleyen inşaallah gönlünüze göre olur
Yumurtlama zamanı hamile kalınır normalde adetin 14. gün yumurtlariz ama kişiden kişiye de değişir tabiki . Burda o kadar çok kişi okudum ki hemen adet bitiminde hamile kaldığını söyleyen inşaallah gönlünüze göre olur
Hamilelerin duası kabul olur derler bizim için dua etsene hayırlısı ile rabbim bizede nasip etsin sana da bebeğini sağlıklı sıhhatli kavuşturmayı nasip etsin inşallah
Ben ilişkiye girdim ikinci gün adetim basladı hamilelik riski ortadan kalkar değil mi simdi benek istemiyoruz kalırsam aldırmakta günah o yüzden sordum
Ben ilişkiye girdim ikinci gün adetim basladı hamilelik riski ortadan kalkar değil mi simdi benek istemiyoruz kalırsam aldırmakta günah o yüzden sordum