acil cevap :(

poff41

KOCAMLA BİR ÖMÜR:)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
123
Yer
İstanbul
selam kızlar ben 18 ekımde adet olmustum 3. gunu gıttım klomen verdı ıctım 5 qunun sonunda tekrar gıttım
hıc yumurta olusmamıs dedı ve bugune kadr hep kontrole qıttım bugun adetımın 20. gunu ve yıne hıc yumurta olusmamıs doktorda asılama ıptal oldu bu ay dedı klomen etkı etmedı ıgne ıle yumurtalıkları uyarmak lazım onuda bız yapmıyoruz dedı hastanemız karsılamıyor dedı bu ıgneler cok pahalımı ?? bırde artık bu qunden sonra yumurta olsa hamıle kalma olasılıqım ne dedım oda bosa dedı olemı bu sekıl olan varmı buda ovulasyon testı ıle takıp ettıqım ılk bastakı 14. gunum en sondakıde 19.gunum buqun daha yapmadım sızce nabmam lazım benım yaaa bu yumurta buyurmu baska doktora gıdıyımmı yoksa adet gunumden sonra baska doktoramı qıtmelıyım ?????

Eklentiler

• DSCF2142.JPG
    3 MB · Görüntüleme: 1.111
Geçmiş olsun arkadaşım, iğnein fiyatı geçen ay ben kullandım 85 tl idi ,ama belirli bi yaş üstünde devlet karşılıyormuş sanırım bende emin değilim bi yerde okumuştum yaşını bilmiyorum senin yaşın varsa araştır sor. Saraç oğlunun soğan kürünü ilk önce dene sabah akşam 1,5 bardak suda 1 soğanı 5 dk kaynat adetten sonra 15 gün iç iyi geliyormuş bende bu ay yapıcam hastalanırsam. Ayrıca çok stres yapma biraz kafanı rahat tut ve genelde çok insanda olan problemler Allah yardımcımız olsun cnm

Canım klomen işe yaramadıysa iğne tedavisi gerekir, işe yarasaydı az bile olsa bir etki gösterirdi. Doktorunu dinle, kürlerle falan da uğraşma.

canım öncelikle doktornu değiştir derim ben.20.güne kadar hiç yumurta oluşmamış bundan sonra da oluşmaz diye bi şey yok!biraz saçmalamış..benim yumurtlamam bir sonraki adetime bikaç gün kala oluyor.yani geç yumurtluyorum.yazın bir ay yumurtam çok geç oluştu ve çatlaması da bir o kadar geç oldu ve ben adet olamadım 2 ay.genelde mevsim geçişlerinde hepböyle oluyo.bence sen doktorundan yumurta takibi iste.bir ay bu durum oldu diye hep olacak değil ki..bazen doktorlar da yanılabiliyo. yumurtlama testiyle hamile kalanların sayısı oldukça fazla.testlere devam et.hayıt suyu içmeyi de deneyebilirsin.yine de planlı hareket etmekte fayda var ve tabi ki psikoloji çok önemli.takmıycaksın çokhakkımızda hayırlısı...

allah razı olsun canım saol benım yasım 23 3 senelık evlıyım canım bu raporu nasıl cıkartıcam esımde artık bırak olmuyosa zorlama dıyo ya

degıstırıcem canım zaten hayıt suyu ne ıse yarıyo pekı testler cıft cızqıyı gosterdıkce ben degerlendırıyorum o qunlerı ama 20. gunden sonra yumurta olussada ıse yaramaz demesı canımı sıktı yanı hamıle kalmam bu ay % 0 qıbı konustu

Canım klomen işe yaramadıysa iğne tedavisi gerekir, işe yarasaydı az bile olsa bir etki gösterirdi. Doktorunu dinle, kürlerle falan da uğraşma.

bundan 3 ay once klomen kullandım yıne yumurtam 20 olmustu bu ay nedense hıc gelısmedı ve hıc yumurta olusmadı bende anlamadım bunun sebebını :S adetımın 20. gunu ve bu gunden sonra olsada yumurtlama hamıle kalman % 0 qıbı konustu

geçenlerde bu sitede okudum.bi arkadaşımız 9 yıl heryolu denemiş en son hayıt suyunu içerek başarmış :) çay bardağına yarıyarıya su ve hayıtsuyunu karıştırarak sabah akşam içiyosun.mecit efendi marka olanını kullanmış.şişe bitmeden hamile kalmış çok heyecanlandım okuyunca.buay ben de denycem

Cnm sen pko musun? Testlerin baya belirgin kirmizi cikmis.. genelde pko olanlarin lh duzeyi yuksek oluyo.. yumurtlama olmadan once t cok silik cikiyo catlayacagi zamanda aniden kizariyo hatta t c den daha koyu oluyo..

canım dene eger ıse yararsa bende alırım sonucu muhakkak yaz buraya :)

Cnm sen pko musun? Testlerin baya belirgin kirmizi cikmis.. genelde pko olanlarin lh duzeyi yuksek oluyo.. yumurtlama olmadan once t cok silik cikiyo catlayacagi zamanda aniden kizariyo hatta t c den daha koyu oluyo..

bılmıyorum kı canım pko ne demek ?? adetlerım duzenlıdır benım 28 gunde en fazla 30 gunde bır adet olurum pkomuyum deyı8lmıyım nerden anlıcam :S

Yılda 1 kez, 2 kez kadında hiç yumurtlama olmayabilir bu gayet doğaldır. Snin de böyle bir durumuna denk geldi demek ki.. Adetinin 20. gününden sonra yumurtlama olmaz zaten canım, olsa bile gelişmekte olan yumurtaların olurdu şu an, 1 gecede yumurta oluşup gelişecek hali olmadığına göre, önümüzdeki ay kendine yeni bir tedavi şekli çizeceksin. Hormonlarında da bir dengesizlik olabilir. Ploraktin seviyen yüksekse bu yumurtlamanı baskıladığı için yumurtlaman olmaz, troidlerinde de bi sıkıntı olabilir. Doktorun bakmıyor mu bu değerlere?

bılmıyorum kı canım pko ne demek ?? adetlerım duzenlıdır benım 28 gunde en fazla 30 gunde bır adet olurum pkomuyum deyı8lmıyım nerden anlıcam :S
Pko olsan adetin düzensiz olur, yumurtaların gelişemeden kiste dönüşür, genelde pko lu hanımla kilolu olurlar, tüylenme sorunları olur. Böyle bir durumun olsaydı doktorun söylerdi sana.

Polikistik over sendromu yani :)Allah korusun erken yaşta olanlarda tüylenme ve kilo olabiliyo.yumurtalıklardaki sıkıntı dışa vurur.muhakkak anlardın .hatta doktorun bunu sana söylerdi.benim yeğenim 15 yaşında PCO .busene tüylenmesi arttı.adeti düzenli ama uzun sürüyo.ayrıca kilosu da var.benim adetim de 30 yada 32 günlük periyodlarda.bu kötü yada tehlikeli bi durum deil.bünyeden bünyeye değişir.

Nasil hamile jaldiniz acaba merak ettim tedavi ilac vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…