selam kızlar ben 18 ekımde adet olmustum 3. gunu gıttım klomen verdı ıctım 5 qunun sonunda tekrar gıttım
hıc yumurta olusmamıs dedı ve bugune kadr hep kontrole qıttım bugun adetımın 20. gunu ve yıne hıc yumurta olusmamıs doktorda asılama ıptal oldu bu ay dedı klomen etkı etmedı ıgne ıle yumurtalıkları uyarmak lazım onuda bız yapmıyoruz dedı hastanemız karsılamıyor dedı bu ıgneler cok pahalımı ?? bırde artık bu qunden sonra yumurta olsa hamıle kalma olasılıqım ne dedım oda bosa dedı olemı bu sekıl olan varmı
buda ovulasyon testı ıle takıp ettıqım ılk bastakı 14. gunum en sondakıde 19.gunum buqun daha yapmadım sızce nabmam lazım benım yaaa bu yumurta buyurmu baska doktora gıdıyımmı yoksa adet gunumden sonra baska doktoramı qıtmelıyım ?????
hıc yumurta olusmamıs dedı ve bugune kadr hep kontrole qıttım bugun adetımın 20. gunu ve yıne hıc yumurta olusmamıs doktorda asılama ıptal oldu bu ay dedı klomen etkı etmedı ıgne ıle yumurtalıkları uyarmak lazım onuda bız yapmıyoruz dedı hastanemız karsılamıyor dedı bu ıgneler cok pahalımı ?? bırde artık bu qunden sonra yumurta olsa hamıle kalma olasılıqım ne dedım oda bosa dedı olemı bu sekıl olan varmı
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)