- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ben şuan ki durumumu sizlere kısaca özet geçecem ne yapmam gerektiğini bilmediğim için sizlerden fikir almak istedim yorum yaparsanız sevinirim..Öncelikle erkek arkadaşım 4 yıldır görüştüğüm daha doğrusu beklediğim biri bizim olayımız şöyle gelişti; ikimiz aynı işyerinde çalışıyoruz (ben ailemden 3 saatlik uzaktayım sözlümüm ailesiyle aynı şehirdeyiz) birkaç ay görüştükten sonra ailesine söyledi ve ailesi ondan büyük bir abisinin olduğunu öncelikle onun evlenmesi gerektiğini söylediler neyse birkaç ay daha bekledik biz sonra ben erkek arkadaşıma çok baskı yaptım ayrıldım hatta..daha ne kadar bekleyecez diye.. görüşmeye başlayalı bir yıl olmuştu bu arada. Sonra erkek arkadaşım ailesini zorla da olsa ikna etti ve istemeye geldiler ama gelmemeleri daha iyi olurdu çünkü kv ve görümcem aslında kendilerinin şuan istemediklerini büyük oğullarının evliliği sonrası istediklerini şimdilik bir söz yüzüğü takılacağını (sadece bana takılacaktı) daha sonra büyük oğulları evlenir evlenmez nişan ve düğün yapılacağını dediler ama tartışms ortamı oldu yani tartıştılar annemlerle. tabi bizimkiler de olmaz dedi.. sonrasında biz ayrıldık erkek arkadaşımla ama çok uzun sürmedi ve tekrar görüşmeye başladık ailelerden habersiz.. üç yılın sonunda nihayet abisi evlendi ve biz konuyu tekrar ailelerimize açtık ne benim ailem ne onun ailesi istemiyor ama iki tarafın da bundan haberi yok bilirlerse daha büyük tepki göstereceklerinden korktuğumuz için söylemedik.. neyse sonra annem benim evime geldiği zaman kv adayım ve kızı geldiler annemle görüşmek için nişan öncesi görüşmek için şehirler uzak olduğu için ve kv yolda fenalaştığı için iki defa gelemeyeceklerini söylediler bizimkilerde tamam dedi bu yüzden benim bekar evimde görüşüp anlaştılar neler yapılacağını konuştular . Babam ayrıca erkek arkadaşımla görüşmek istedi neyse onlar da görüştü babam tamam dedi iki hafta sonra isteme söz nişan bir arada olacak babalar üç yıldan sonra tekrar görüşecek neler olacak çok tedirginim nasıl davranmam ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çünkü her iki taraf da birbirine karşı tepkili soğukluk yaşanacak yani ...Ayrıca her şeyi biz kendimiz alacaz ikimiz de çalıştığımız için.. sözlüm ailesine çok düşkün asla onlara bir kuruş harcatmam diyor zaten onlar da harcamaz ya neyse.. benim kafam çok karışık erkek arkadaşım ailesine çok düşkün ve şimdiden her şeyi beraber alalım demeye başladı yüzükleri bile ortak alalım diyor ne yapmalıyım ailem istemediği için evlendikten sonra mutsuz olacam diye çok korkuyorum daha önce yaşanan tatsız olaylardan dolayı lütfen bana bi akıl verin ne yapmalıyım