• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil.. catlatma ignesi zamanlama problemi

_ZIPzIPpeRisi_

Rabbim! kûn fe yekûn...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
805
797
133
Arkadaslar malum olaylar kafam gitti tamamen ve catlatma ignemi cmt. 22.00 da Yaptrmam gerekiyordu. Cuma 22.00 da yaptirdim yanlislikla. Pazartesi sabah 10 da asilama vardi. 60 saat gecmis oluyor. Ne yapacagim ben. Doktorlara ulasamiyorum haftasonu oldugu icin. Bilgisi olan var mi bukonuda? Bosa mi gitti 1 ayim yine? Yaptirsam ise yaramaz mi acaba :(

Arkadaslar malum olaylar kafam gitti tamamen ve catlatma ignemi cmt. 22.00 da Yaptrmam gerekiyordu. Cuma 22.00 da yaptirdim yanlislikla. Pazartesi sabah 10 da asilama vardi. 60 saat gecmis oluyor. Ne yapacagim ben. Doktorlara ulasamiyorum haftasonu oldugu icin. Bilgisi olan var mi bukonuda? Bosa mi gitti 1 ayim yine? Yaptirsam ise yaramaz mi acaba :KK43:

bunu en iyi doktorun bilir cnm...Bizler seni yanlış yönlendirebiliriz... benim bildigim çatlatma iğnesinden sonra 36 saat içinde yumurta çatlar...24 saatte yumurta canlı kalır döllenmek için. Olabilir olmayadabilir...

bunu en iyi doktorun bilir cnm...Bizler seni yanlış yönlendirebiliriz... benim bildigim çatlatma iğnesinden sonra 36 saat içinde yumurta çatlar...24 saatte yumurta canlı kalır döllenmek için. Olabilir olmayadabilir...
:( cok uzgunum nasil yaptim boyle birsey anlamiyorum. Akil tutulmasi yasadim resmen :( asilama yapmayim dersem bari 36 saat sonra esimle deneyim o sansimi. Yoksa pzt asilama ile mi deneyim bilemedim. Bari degerlendireyim elimdeki az imkani:( 36 saat sonra esimle denersem busefer ertesi gun asilamada esimin sperm ornegi gecersiz kalacak:( of Allah im :(

Zekai tahir e gidiyorum ve orada doktorlar hep degisiyor arastrma hastanesi oldgu icin tek doktorun yok. Oyuzdende ancak asilama gunu sorabilecegim. Fakat bu seferde esim ile iliski kacirmak istemiyorum :( nasil birsey Allah m bu :(

:KK43: cok uzgunum nasil yaptim boyle birsey anlamiyorum. Akil tutulmasi yasadim resmen :KK43: asilama yapmayim dersem bari 36 saat sonra esimle deneyim o sansimi. Yoksa pzt asilama ile mi deneyim bilemedim. Bari degerlendireyim elimdeki az imkani:KK43: 36 saat sonra esimle denersem busefer ertesi gun asilamada esimin sperm ornegi gecersiz kalacak:KK43: of Allah im :KK43:

Benimde 16 temmuzda aşılama olacaktı 36. Saat oluyordu doktor olaylardan gelemedi o yüzden arayıp o gün ve ertesi gün birlikte olun dedi. Umarım sende değerlendirme yapmış şimşir 36. Saat hesaplayarak cnm bende boşa gitti diye üzülüyorum ama yapacak bisey yok

Benimde 16 temmuzda aşılama olacaktı 36. Saat oluyordu doktor olaylardan gelemedi o yüzden arayıp o gün ve ertesi gün birlikte olun dedi. Umarım sende değerlendirme yapmış şimşir 36. Saat hesaplayarak cnm bende boşa gitti diye üzülüyorum ama yapacak bisey yok
Hadi ya :( bende kendimi yedim bitirdim... Google da sorunuma cevap ararken benim gbi mallik yapip tarihini karistiran yok iste diye diye agladim hep:( ama gercekten olaylardan basim dondu... Bizde kendi kendmze karar verdik 36 saat sonra ilski denedik napalim artik. Bide bugun. Gun asiri olsun diye. Vardir hayir mutlaka. Uzulme sende. Ben birde inofolic aldim bgun.ona basladim. Kendi kendme is yaptim insallah bsey olmaz.

Hadi ya :KK43: bende kendimi yedim bitirdim... Google da sorunuma cevap ararken benim gbi mallik yapip tarihini karistiran yok iste diye diye agladim hep:KK43: ama gercekten olaylardan basim dondu... Bizde kendi kendmze karar verdik 36 saat sonra ilski denedik napalim artik. Bide bugun. Gun asiri olsun diye. Vardir hayir mutlaka. Uzulme sende. Ben birde inofolic aldim bgun.ona basladim. Kendi kendme is yaptim insallah bsey olmaz.
Valla cnm o ne için bilmiyorum o yüzden bisey diyemicem kan sulandırıc falan mi

Back