Acil çatlatma iğnesi etksii kızlar

Bu zamana kadar yaptiginiz testleri alt alta koyupp atabilirmisiniz mümkünse
En altta olanda bi üstte olanla aynı siliklikte ama belli olmamış fotoğraf çekerken

Eklentiler

• E8B12781-6E70-4195-8CC4-41185024C325.jpeg
    E8B12781-6E70-4195-8CC4-41185024C325.jpeg
    112,7 KB · Görüntüleme: 65
Bu ay benımde olmadı 2. Femerayı kullanmaya başlayacagım 4.gün dr 2.ay femera daha etkili olur dedi bakalım nasipte nezaman olacak

Kızlar buda benim çatlatma iğnesi olalı 6. Günüm yani vurulduğum günü saymıyorum . Şimdi sizin yazdıklarınızı okudum demek ki bemimde negatife dönücek herhalde günler geçtikce size birde bişey sorucam bana doktorum çatlatma iğnesinden 3 gün sonra kullanmam için duphaston verdi onu kullanıyorum sizde herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz ?

Eklentiler

• IMG_1132.jpeg
    IMG_1132.jpeg
    78,4 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar buda benim çatlatma iğnesi olalı 6. Günüm yani vurulduğum günü saymıyorum . Şimdi sizin yazdıklarınızı okudum demek ki bemimde negatife dönücek herhalde günler geçtikce size birde bişey sorucam bana doktorum çatlatma iğnesinden 3 gün sonra kullanmam için duphaston verdi onu kullanıyorum sizde herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz ?
Bende duphaston kullanıyorum şuan

Şuan aşılama sonrası 12. Gün adet olackmisim gibi his bide göğüs ağrım var oda adet olmadanda olurdu bugun test yaptım negatif çıktı
Anladım hayırlısı olsun artık her ay negatif görmeyede alıştık bende 1 senedir her ay negatif görüyorum ama siz sıkmayın canınızı bazılarının 14. Günde pozitife dönebiliyomuş

Anladım hayırlısı olsun artık her ay negatif görmeyede alıştık bende 1 senedir her ay negatif görüyorum ama siz sıkmayın canınızı bazılarının 14. Günde pozitife dönebiliyomuş
Benmde bı sene oldu bı senedir her ay negatif görüyorum yoruldum artık bilmiyorum döner mi dönmez mi

Benmde bı sene oldu bı senedir her ay negatif görüyorum yoruldum artık bilmiyorum döner mi dönmez mi
Çok iyi anlıyorum seni bende çok yoruldum ama herşey Allah tan işte o nasip etmediği zaman hiç bişey olmuyo istediğin kadar doktora git tedavi ol o vaktini bekliyo gelmek için

X