- Konu Sahibi 68aksarayli
En altta olanda bi üstte olanla aynı siliklikte ama belli olmamış fotoğraf çekerkenBu zamana kadar yaptiginiz testleri alt alta koyupp atabilirmisiniz mümkünse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En altta olanda bi üstte olanla aynı siliklikte ama belli olmamış fotoğraf çekerkenBu zamana kadar yaptiginiz testleri alt alta koyupp atabilirmisiniz mümkünse
Kan verdin mi test uaptin mi kuzumEn altta olanda bi üstte olanla aynı siliklikte ama belli olmamış fotoğraf çekerken
Evet 1.5e düşmüşKan verdin mi test uaptin mi kuzum
Iğnedeki beta hcg 7-10 günler arası yalancı gebelik olarak çıkıyormuş. Iğnenin kullanımında yazıyor. Benim de bugün 12. günüm gebelik testim bu şekilde
1.5 da bile hala gorundu mu çizgiEvet 1.5e düşmüş
Evet silik çizgi şeklinde1.5 da bile hala gorundu mu çizgi
İnşallah olur bu ay son ilacın olsunBu ay benımde olmadı 2. Femerayı kullanmaya başlayacagım 4.gün dr 2.ay femera daha etkili olur dedi bakalım nasipte nezaman olacak
Çok şaşırtıcı ya 1 değerde nasl hala poztif görünür 5-10 olsa neyse deEvet silik çizgi şeklinde
Bende duphaston kullanıyorum şuanKızlar buda benim çatlatma iğnesi olalı 6. Günüm yani vurulduğum günü saymıyorum . Şimdi sizin yazdıklarınızı okudum demek ki bemimde negatife dönücek herhalde günler geçtikce size birde bişey sorucam bana doktorum çatlatma iğnesinden 3 gün sonra kullanmam için duphaston verdi onu kullanıyorum sizde herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz ?
Peki sizde ne gibi belritiler var şuanlıkBende duphaston kullanıyorum şuan
Şuan aşılama sonrası 12. Gün adet olackmisim gibi his bide göğüs ağrım var oda adet olmadanda olurdu bugun test yaptım negatif çıktıPeki sizde ne gibi belritiler var şuanlık
Anladım hayırlısı olsun artık her ay negatif görmeyede alıştık bende 1 senedir her ay negatif görüyorum ama siz sıkmayın canınızı bazılarının 14. Günde pozitife dönebiliyomuşŞuan aşılama sonrası 12. Gün adet olackmisim gibi his bide göğüs ağrım var oda adet olmadanda olurdu bugun test yaptım negatif çıktı
Benmde bı sene oldu bı senedir her ay negatif görüyorum yoruldum artık bilmiyorum döner mi dönmez miAnladım hayırlısı olsun artık her ay negatif görmeyede alıştık bende 1 senedir her ay negatif görüyorum ama siz sıkmayın canınızı bazılarının 14. Günde pozitife dönebiliyomuş
Çok iyi anlıyorum seni bende çok yoruldum ama herşey Allah tan işte o nasip etmediği zaman hiç bişey olmuyo istediğin kadar doktora git tedavi ol o vaktini bekliyo gelmek içinBenmde bı sene oldu bı senedir her ay negatif görüyorum yoruldum artık bilmiyorum döner mi dönmez mi
Öyle tabikiÇok iyi anlıyorum seni bende çok yoruldum ama herşey Allah tan işte o nasip etmediği zaman hiç bişey olmuyo istediğin kadar doktora git tedavi ol o vaktini bekliyo gelmek için
İnşallah hepimiz daha cok ugras vermeden bebek sahıbı oluruzİnşallah olur bu ay son ilacın olsun