Acil çatlatma iğnesi etksii kızlar

Aynı gün yaptırmışız. Bende 7. Günü pozitif çıktı yalaccı pozitif iş o da bi gün snra geri yaptım negatife döndü bugun 10. Günümüz durmadım sabah ilk idrarla yaptım malesef negatif sonuc aldım bilmiyorum acaba pazartesiye kadar beklesemiydim 🥺 inşallah güzel sonuclar alırız
Bende suan 10. Gundeyım tamamen tek çizgi acaba dönermi pozıtıfe dıye dusunuyordum aynı duygulardayız

Aynı gün yaptırmışız. Bende 7. Günü pozitif çıktı yalaccı pozitif iş o da bi gün snra geri yaptım negatife döndü bugun 10. Günümüz durmadım sabah ilk idrarla yaptım malesef negatif sonuc aldım bilmiyorum acaba pazartesiye kadar beklesemiydim 🥺 inşallah güzel sonuclar alırız
Bende takip ettim işte ama aşılama yada ilişki sonrası 10. Günü beklememiz gerekiyor

Eklentiler

• 495F4137-EEBC-463A-A50B-460A966C6F2E.jpeg
    495F4137-EEBC-463A-A50B-460A966C6F2E.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 73
9 mayısta yaptırdım ben iğneyi ve koyulaşma
Testlerini atar mısın canım bnde 9 Mayıs'ta yaptrdim kan verdin mi
Attım birisini 9. Gün yaptım pozitif akşamına kan verdim 9,2 çıktı doktor çok ara bi rakam düşebilir de çıkabilir dedi 10. Gün diğer testi yaptım yine pozitif bugün 11. Gün kan vereceğim tekrardan siz test yaptınız mı hiç

Attım birisini 9. Gün yaptım pozitif akşamına kan verdim 9,2 çıktı doktor çok ara bi rakam düşebilir de çıkabilir dedi 10. Gün diğer testi yaptım yine pozitif bugün 11. Gün kan vereceğim tekrardan siz test yaptınız mı hiç
Benmde hala negatif benm iğneden sonra ki 10. Gün asılma sonrası 8. Gün

9 mayısta yaptırdım ben iğneyi ve koyulaşma
Üstteki biraz daha koyu çıkmış o ne zamanın testi bende 9 Mayıs'ta gece 12 de yaptırdım işte 11 Mayıs'ta da aşılamam oldu

Üstteki biraz daha koyu çıkmış o ne zamanın testi bende 9 Mayıs'ta gece 12 de yaptırdım işte 11 Mayıs'ta da aşılamam oldu
Benim aşılamam olmadı sadece 9 mayısta sabah 11 gibi çatlatma iğnemi oldum o kadar bakalım değerler yükselmiş olacak mı 3den sonra yaptıracağım testi

X