Acil çatlatma iğnesi etksii kızlar

Tatlım öncelikle merhaba inşallah tutar şimdiden hayırlı olsun diyelim . Ama şunu söylemek istiyorum bnm doktorum kendisi vurdu 500 TL ye dediğin rakamlar çok uçuk rakamlar özel klinikte yaptı hemde size çok pahalı demişler
Çatlatma iğnesi o fiyat bu dediğimiz yumurta büyütme iğnesi fiyatı sen 500 e mi yaptırdın

Tatlım öncelikle merhaba inşallah tutar şimdiden hayırlı olsun diyelim . Ama şunu söylemek istiyorum bnm doktorum kendisi vurdu 500 TL ye dediğin rakamlar çok uçuk rakamlar özel klinikte yaptı hemde size çok pahalı demişler
Canım benimki çatlatma iğnesi değil yumurta geliştirici iğne fiyatı o çatlarma iğnesini benden o fiyata vurdurdum
Ben de iğne vuruldum 5.gündeyim
Ben de duphaston kullanıyorum
Döllenme olursa bebeğin tutunması için 🙏🏼 Rahim duvarını kalınlaştırıyor
İhmal etmeyin kullanın
Yok ihmal etmiyorum kullanıyorum inşaAllah hepimiz için güzel haberler aldığım bi ay olur bu ay
Toplam o fiyat mi tuttu tanesi mi o fiyat canm
Toplam canım zaten tek bi iğne o şeker iğnesi gibi

Evet öyleymiş bebek olmazsada adet söktürücü oluyomuş bende gonal f iğne kullandım bu ay bende klomen ve femara hiç yumurta oluşturmadı 1 senedir artık bu ay göbekten iğneye geçtik 4 gün kullandım o işe yaramış doktorum öyle dedi 17 mayısta çatlatma iğnesini berdi işte o gün vuruldu göbekten cumarteside duphastona başlattı bitine kadar kullan adet olursan gel adetin gçerse kanda gebelik baktır dedi 5 gün sonra işte duphaston bitiyor bakalım neler olucak
İnşallah olmuştur canım rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah 🙏🏻

Canım benimki çatlatma iğnesi değil yumurta geliştirici iğne fiyatı o çatlarma iğnesini benden o fiyata vurdurdum

Yok ihmal etmiyorum kullanıyorum inşaAllah hepimiz için güzel haberler aldığım bi ay olur bu ay

Toplam canım zaten tek bi iğne o şeker iğnesi gibi
Yine iyi tutmuş canım kaç tane var içinde

benimde adetim 1 gün gecikti dün kısık karın bel agrim vardi resmen nesef alırken batiyordu bugün de hafif kahverengimsi leke geldi adet mi oluyorum yumurta mi yerleşiyor yardimci olun lütfen
Yerleşme kanaması olabilir test yaptınız mı hiç acaba regl ve gebelik belirtileri çok benziyor çünkü

Anladım canım çok teşekkür ederim bende bu ay iğne istemeyi düşünüyorum da ondan sordum
Rica ederim canımm bende kullandığım ilaçlar hiç fayda etmedi femara ve klomen kullandım 1 sene hiç doktorun istediği yumurtayı elde edemedil yani ama iğne daha iyi geldik ilk defa bu ay çatlatma iğnesi oldum yani 1 senedir gebelik olmasada buna bile seviniyo insan birde doktorum bana matofin diye şeker ilacına başlattı pcoa olduğu için insülünimi düzenlemek için hamile kalıp 3 aylık olana kadar bunu kullanıcaksın dedi

Yerleşme kanaması olabilir test yaptınız mı hiç acaba regl ve gebelik belirtileri çok benziyor çünkü
sabah ilk tuvaletinde test yap dediler ondan sabah yapmayi düşünüyorum evet adet oldumla yerlesme arasinda gidip geliyorum hangisi anlayamiyorum umarım pozitif çıkar

Kızlar acaba bu iğneden sonra negatifi görüp sonradan pozitife dönenler var mı benim 16. günüm iğneden sonra hala regl olmadım ve ara ara kasık ağrılarım göğüs uçları ağrılarım oluyor

Rica ederim canımm bende kullandığım ilaçlar hiç fayda etmedi femara ve klomen kullandım 1 sene hiç doktorun istediği yumurtayı elde edemedil yani ama iğne daha iyi geldik ilk defa bu ay çatlatma iğnesi oldum yani 1 senedir gebelik olmasada buna bile seviniyo insan birde doktorum bana matofin diye şeker ilacına başlattı pcoa olduğu için insülünimi düzenlemek için hamile kalıp 3 aylık olana kadar bunu kullanıcaksın dedi
Bnm büyüyor 19-22 mm oluyo ama gebelik oluşmuyor bu ay klomen - çatlama iğnesi oldum 13. Gün negatif hala umudum kesildi adet olacak gibi hissediyorum ağrım öyle oluyor olunca gidecem iğne isteyecem bı senedir yoruldum artık

Kızlar pazar çatlatma iğnesi oldum az önce lavaboda silerken peceteye kan geldi neden oldu acaba bilen var mi

Evet öyleymiş bebek olmazsada adet söktürücü oluyomuş bende gonal f iğne kullandım bu ay bende klomen ve femara hiç yumurta oluşturmadı 1 senedir artık bu ay göbekten iğneye geçtik 4 gün kullandım o işe yaramış doktorum öyle dedi 17 mayısta çatlatma iğnesini berdi işte o gün vuruldu göbekten cumarteside duphastona başlattı bitine kadar kullan adet olursan gel adetin gçerse kanda gebelik baktır dedi 5 gün sonra işte duphaston bitiyor bakalım neler olucak
Merhaba canım bende 9 mayısta catlatma iğnesi oldum 10 günde negatife döndu iğne etkisi giti sonra 14 günde hayalet cizgi geldi kan verdim negatif haftaya gel dedi idrarda pozitif cıkması iğnenin etkisi ola bilirmiş ne sacma kanda yok idrarda var 3 gündur test yapıyorum hayalet cizgi hep var analamadım giti her an adet olacak gibiyim adetim de 5 gün gecikti yardımcı olun bende senin gibi iğnenin 3 gunu duphastona benzer ilac kulanmaya başladım doktorum önerdi hala da iciyorum

Eklentiler

• 31D24F05-3AFA-43D5-9CDF-FA5614E7EBDA.jpeg
    31D24F05-3AFA-43D5-9CDF-FA5614E7EBDA.jpeg
    203,7 KB · Görüntüleme: 26
  • 443D4703-725C-42C3-975F-7AEEDEECB5B5.jpeg
    443D4703-725C-42C3-975F-7AEEDEECB5B5.jpeg
    187,7 KB · Görüntüleme: 33
Bnm büyüyor 19-22 mm oluyo ama gebelik oluşmuyor bu ay klomen - çatlama iğnesi oldum 13. Gün negatif hala umudum kesildi adet olacak gibi hissediyorum ağrım öyle oluyor olunca gidecem iğne isteyecem bı senedir yoruldum artık
Ne güzel işte bak senin ilaçlara tepki vermiş canım ben 1 sene hiç tepki göremedim iğneyle ilaçlar arasındaki farkı bilmiyorum doktor bu ay aşılama yapıcaktı bana o yüzden verdi aslında iğneyide sonra vazgeçti aşılamadan
Merhaba canım bende 9 mayısta catlatma iğnesi oldum 10 günde negatife döndu iğne etkisi giti sonra 14 günde hayalet cizgi geldi kan verdim negatif haftaya gel dedi idrarda pozitif cıkması iğnenin etkisi ola bilirmiş ne sacma kanda yok idrarda var 3 gündur test yapıyorum hayalet cizgi hep var analamadım giti her an adet olacak gibiyim adetim de 5 gün gecikti yardımcı olun bende senin gibi iğnenin 3 gunu duphastona benzer ilac kulanmaya başladım doktorum önerdi hala da iciyorum
Evet canım çok saçma valla insanda umutlanıyo hayalet çizgi bile görse attığın resimlerde gözüküyo azda olsa çizgi ama bilmiyorum canım yada biz görmek istediğimiz için görüyoruz o var olsa kendini zaten çok net belli ediyo sen takma kafana akışına bırak bakalım biliyorum ne kadar takma densede hepimiz takıyoruz her ay hamilelik belirtisi arıyoruz rabbim yardımcımız olsun en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşaAllah 🙏🏻

X