- 18 Kasım 2022
- 728
- 206
- 27
-
- Konu Sahibi 68aksarayli
Bencede asıl sonucu zaten o zaman alırsın diye düşünüyorumDoktorumda şu an negatif regl olmazsan tekrar ver dedi
Bende öyleydim kuzum inan ki umudumu yitirmistim Rabbimden bir mucize istedim dua ettim çok şükür Rabbım sizlerede tez zamanda versin inşallahİnşallah kuzum bize dua et. Gerçekten çok yoruldum. Negatifi görürsem üzülmeyeyim diyorum ama çok üzülüyorum elimde değil. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah
İnşallah kuzum strest yapmaYaa umut oldun bize ya inşallah olur bizimde
İnşallah çünkü çok yoruldum gerçektenBencede asıl sonucu zaten o zaman alırsın diye düşünüyorum
Bende öyle ama daha çok erken yaptın sen aynı tarihte iğne yaptirmisix o yüzden daha erken bekle sabret umudunu da kesmeİnşallah çünkü çok yoruldum gerçekten
Yapmamaya çalışıyorum inşallah umutluyumİnşallah kuzum strest yapma
Doktorum o şekilde söyledi o yüzden ama regl olana kadar ihtimal varmış olmazsan tekrar ver dedi eğer pozitifse bile iğneden sonra geç çıkabiliyormuş kanda bakalım inşallah bekleyeceğim 1 haftaBende öyle ama daha çok erken yaptın sen aynı tarihte iğne yaptirmisix o yüzden daha erken bekle sabret umudunu da kesme
İnşallah Allahin izniyle olurDoktorum o şekilde söyledi o yüzden ama regl olana kadar ihtimal varmış olmazsan tekrar ver dedi eğer pozitifse bile iğneden sonra geç çıkabiliyormuş kanda bakalım inşallah bekleyeceğim 1 hafta
Aynı gün yaptırmışız. Bende 7. Günü pozitif çıktı yalaccı pozitif iş o da bi gün snra geri yaptım negatife döndü bugun 10. Günümüz durmadım sabah ilk idrarla yaptım malesef negatif sonuc aldım bilmiyorum acaba pazartesiye kadar beklesemiydiminşallah güzel sonuclar alırız
Test yaptınmı canım ben dayanamadım bugun yaptım 11.gun yıne negatıf stresten kurdeşan dökeceğimPazartesi kan verelim inşallah Rabbim çabamızı boşa çevirmez
Ben yarın yapacam 10. Gün yarın belli olmaz dönebilir belki geç döllenme de olabilir adet olana kadar umut var her zamanKızlar ne yaptınız hıc test yapan varmı aranızda benım busabah 11.gunumdu yaptım koskoca negatıf acaba pozıtıfe donermı umudumu kaybettım bugun
İnşallah tutar hayırlısıyla kucağına alırsınBen de sabah çatlama iğnesi olacağım hayırlısı bakalım
Yok canm yapmadım yarın kan ile yapcam. Bende dayanamaz yapardım da düğün telaşından boş zamanım yok. Ama saanki ümidim yok.Test yaptınmı canım ben dayanamadım bugun yaptım 11.gun yıne negatıf stresten kurdeşan dökeceğim
Poztife dönmüş olablr bı kan ver derim çünkü tamamen sıfırlanmış olması gerekir senin 4 küsur su en son tekrar yükselmiş olablr kan verKızlar 13. Günüm benim de bugün tekrar idrar testi yaptım silik çıktı acaba yeni döllenme oluyordu diye mi kanda oynuyordu değerler
Amin bakalım ne olacakİnşallah tutar hayırlısıyla kucağına alırsın
Evet yarın sabah test yapacağım bel ağrım çok var arada kasık ağrısı vuruyor reglimde böyle olmazdı hiç yarın güzel haberler alırım inşallahPoztife dönmüş olablr bı kan ver derim çünkü tamamen sıfırlanmış olması gerekir senin 4 küsur su en son tekrar yükselmiş olablr kan ver
İnşallah canım inşallah hayırlısıylaEvet yarın sabah test yapacağım bel ağrım çok var arada kasık ağrısı vuruyor reglimde böyle olmazdı hiç yarın güzel haberler alırım inşallah
Bu zamana kadar yaptiginiz testleri alt alta koyupp atabilirmisiniz mümkünseEvet yarın sabah test yapacağım bel ağrım çok var arada kasık ağrısı vuruyor reglimde böyle olmazdı hiç yarın güzel haberler alırım inşallah