AYRICA ÇOK YAZDIM BİLİYORUM AMA PROGESTAN İCİN SAĞLIK OKUYAN ARKADAŞIM BİLE YANINDA BİRİSİ OLMASI LAZIM MUTLAKA DİKKATLİ OLMALISIN İLACI İCERKEN DEDİ ÖNERİ SÖYLEDİ BENDE KORKTUM ACIKCASI SORUYORUM
İnternet ortamında büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir, site kurallarına da aykırıdır, öncelikle onu belirteyim hanımefendi.
Peşpeşe yazmışsınız mesajları ama siz benim ne kadar ilaçlar içtiğimi biliyor musunuz? Progestanı sordunuz, söyledim. Siz ne yazdıysanız ben onu okudum ayrıca, ona göre cevap verdim. İçmedim, şöyleymiş böyleymiş yazmışsınız. Ben ne yazsaydım? Siz deneyimleyenlere, yaşayanlara sordunuz madem, buyrun işte cevap; leke veya kan gelmesi durumunda doktor tarafından verilen progestanı kullanmak bebeğiniz için hayati önem taşır.
Ben okuduğum gibi direkt cevap verdim işte ilk mesajımda da. Sipariş üzerine mi yapalım yorumumuzu. Göz göre göre doktorun verdiği ilacı almamışsınız. Hala bir tane alacağım diyorsunuz, doktorunuz günde üç tane demişken ve biz bu kadar yazmışken... Madem kafanıza göre davranacaksınız, doktora da gitmeyin ne diyeyim. Önceki mesajımda içinize sinmediyse başka bir doktora daha görünün demiştim, mesajımın orasına bir şey demeden direkt size katil demişim gibi saydırmışsınız... Burada yardımcı olmaya çalışıyorken işittiğim laflara bakın...
Yanında biri olması lazım diyen "sağlıkçı" arkadaşınız da maşallah tüm jinekologlardan daha bilgili. Hepimiz ona gidelim kimse artık o. Bizim yanımızda 24 saat birileri mi var, kimin öyle bir lüksü var Allah aşkına? İlacı alıp dışarı da çıktım, bir saat sonrasında araba bile sürdüm. Ben günde 600mg kullandım, tekrar ediyorum. Olumsuz anlamda hiçbir şey de olmuyor. Arkadaşınızın sözü üzerine, doktorun gerekli gördüğü ilaçları, gerekli gördüğü dozlarda kullanmayıp bir de bebeğinizin sağlığına zarar gelirse o çok bilgili arkadaşınız ne diyecek acaba? Ben 14 hafta kullandım diğer kullanmak zorunda olduğum ilaçların yanında, gerektiği takdirde tüm gebelik süresince kullanılabiliyor ki doktorlar hiçbir zararı yok diyor, içip içmemek size kalmış!