• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bayanlar amniyon sıvısı azalması

Gmtck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2022
133
22
28
27
Bugğn detaylı ultrasonda amniyon sıvısı 10 cm ölçüldü normal dedi sonra baktı biraz az gibi dedi. Tansiyondan şüphelendi ve protein kaçağından. Sorun olur mu dedik olmaz ama yakip edelim dedi. 21+4 teyim aynı şeyleri yaşayan varsa yazabilir mi?

Bugğn detaylı ultrasonda amniyon sıvısı 10 cm ölçüldü normal dedi sonra baktı biraz az gibi dedi. Tansiyondan şüphelendi ve protein kaçağından. Sorun olur mu dedik olmaz ama yakip edelim dedi. 21+4 teyim aynı şeyleri yaşayan varsa yazabilir mi?
Yok mu cevap verecek

Yaşamadım ama gören olursa diye yazmak istedim. Geçmiş olsun. Doktorunuz sıkıntı yok dediyse stres yapmayın bence

Bi tanıdığımda olmuştu havuç suyu havuç iyi geliyormuş bol bol havuç tüketin isterseniz başıma gelmedi ama duymuştum

Benim arkadaşımın da sınırdaydı doktoru yakın takibe aldı fakat sorun yaşamadı.

Back