Anlamıyorum ama çok şişmiş gibiDudak dolgusu yaptırdım hyerolin pen ile saat öğlen 14 gibi yaptırdım 16 da masaj yaptıktan sonra şişti. Normal mi bu kadar şişlik? Korktum açıkcası. İlk yaptırdığım halini de paylaşacağım farkı görün. Lütfen bilenler tecrübe edenler yazsın
Dudak dolgusu yaptırdım hyerolin pen ile saat öğlen 14 gibi yaptırdım 16 da masaj yaptıktan sonra şişti. Normal mi bu kadar şişlik? Korktum açıkcası. İlk yaptırdığım halini de paylaşacağım farkı görün. Lütfen bilenler tecrübe edenler yazsın
Evet acaba buz koymayı unuttum ondan mı gece koydum buz ama fayda etmedi gibiAnlamıyorum ama çok şişmiş gibi
Dr attınız mı resminiziEvet acaba buz koymayı unuttum ondan mı gece koydum buz ama fayda etmedi gibi
Enfeksiyon olsa ağrım olurdu. Dokununca sadece iğne giren yerlerde hafif bir ağrı var o kadar. Allah korusun yani morarma vs de yok inşallah öyle bişe değildir o yuzden bilenler yazsım dedm felaket haberleri beni strese sokuyorDolgu yaptırmadım ama çok fena duruyor enfeksiyon falan olmasın
Atacağım ama doktora yaptırmadım. İğnesiz dolgu bu. Seneler önce doktora yaptırmıstım ama direkt bana buz vermişti burası buz vermedi ben de unuttum buz koymayı aklımda hep masaj yapılması gerektiği kaldı. Alt dudağımda az uygulama var ama üstte cok sanırım ödem oldu inşallah geçer google a baktım keske bakmasaydım kabus gibi haberler varDr attınız mı resminizi
Aslında bildik iyi bir yer olumsuz bir yorum duymadım haklarındainşallah delme çatma bir yerde yaptırmamışsınızdır. bence gidin gösterin çok şişmiş normal durmuyor.
İnşallah kötü sonuçlar çıkmazAtacağım ama doktora yaptırmadım. İğnesiz dolgu bu. Seneler önce doktora yaptırmıstım ama direkt bana buz vermişti burası buz vermedi ben de unuttum buz koymayı aklımda hep masaj yapılması gerektiği kaldı. Alt dudağımda az uygulama var ama üstte cok sanırım ödem oldu inşallah geçer google a baktım keske bakmasaydım kabus gibi haberler var
yani nasıl unutuyorsunuz kiEvet acaba buz koymayı unuttum ondan mı gece koydum buz ama fayda etmedi gibi
Bence strese girmelisin. Ne tür bir ortamda yaptırdın bilmiyorum ama buraya yazmak yerine acil bir doktora başvur benceEnfeksiyon olsa ağrım olurdu. Dokununca sadece iğne giren yerlerde hafif bir ağrı var o kadar. Allah korusun yani morarma vs de yok inşallah öyle bişe değildir o yuzden bilenler yazsım dedm felaket haberleri beni strese sokuyor
Küçük cocuk olunca unutmamak elde değil:) anne çiş anne acıktım anne anne anne ben de unuttum direkt masaj yaptım. Masaj anında şişti zaten sonra aklıma geldi unuttuğumyani nasıl unutuyorsunuz ki
Şuan biraz daha inmiş durumda akşama göre bir kaç gün daha bekleyeceğim ama araştırmadan gitmem zaten merdiven altı bir yer değil gittiğim yerBence strese girmelisin. Ne tür bir ortamda yaptırdın bilmiyorum ama buraya yazmak yerine acil bir doktora başvur bence
Ya doktora normalde yaptırırım böyle işlemleri ama araştırdım da yaptırdım bu işlemi. Şuan daha iyi gibi gün içerisinde güncellermkeşke doktor kontrolünde yaptırsaydınız önceki hali ne kadar güzelmiş halbuki , buzdandır inşallah ama bir doktora gözükün gecikmeden kötü görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?