• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakın lütfen hamile miyim

Qwert25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
20
6
1
Merhaba ben en son kasımın 18de hasta oldum 18 aralıkta da kahverengi akıntı geldi ve leke gibi 2 gun sonra biraz yoğunlaştı kırmızıya daha yakın bi kahverengi oldu sonra yine kahverengi oldu ve birden kesildi toplam 4 gun sürdü ama hamilelige dair hiçbir belirtim yok bende 27 aralık evde gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan hala adet görmedim daha önce böyle bir sey olmadı daha önce başına gelenler yardımcı olabilir miii

Merhaba ben en son kasımın 18de hasta oldum 18 aralıkta da kahverengi akıntı geldi ve leke gibi 2 gun sonra biraz yoğunlaştı kırmızıya daha yakın bi kahverengi oldu sonra yine kahverengi oldu ve birden kesildi toplam 4 gun sürdü ama hamilelige dair hiçbir belirtim yok bende 27 aralık evde gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan hala adet görmedim daha önce böyle bir sey olmadı daha önce başına gelenler yardımcı olabilir miii
Ilac kullandiniz mi ?

Yakın zamanda kullanmadım fakat kasım 28de falan bıraktım 2 3 gün balgam sökücü içmiştim(havalardan kaynaklı üşütme yaşamıştım) etkisi olabilir mi ki

Yakın zamanda kullanmadım fakat kasım 28de falan bıraktım 2 3 gün balgam sökücü içmiştim(havalardan kaynaklı üşütme yaşamıştım) etkisi olabilir mi ki
Ilac derken, iliski sonrasinda ertesi gunu hapi ella gibi kullandiniz mi diye sormustum.. :)

Pardonnn :) hayır kullanmadım ama zaten kondom yardımıyla korunuyoruz

Bahsettigim ilactan kullandiysaniz gecikme yapabilecegini soyleyecektim..
Test yapmissiniz negatif cikmis..
Belki stresten olabilir..
Iciniz rahat etmiyor anlasilan :) , bir doktora gidin en iyisi..
Test yaptirin belki baska bir sey olabilir..
ne olabilir ? Sorusuna soyle cevap vereyim..
Adet olamiyordum bir donem, yumurtlama tembelligi ve prolaktin h. Degerleri yuksek cikmisti..
Ilac tedavisine baslamistim sonra normale dondu cok sukur ki..

Bahsettigim ilactan kullandiysaniz gecikme yapabilecegini soyleyecektim..
Test yapmissiniz negatif cikmis..
Belki stresten olabilir..
Iciniz rahat etmiyor anlasilan :) , bir doktora gidin en iyisi..
Test yaptirin belki baska bir sey olabilir..
ne olabilir ? Sorusuna soyle cevap vereyim..
Adet olamiyordum bir donem, yumurtlama tembelligi ve prolaktin h. Degerleri yuksek cikmisti..
Ilac tedavisine baslamistim sonra normale dondu cok sukur ki..
Bu saatte konumu dikkate alıp bana sabırla yazdığınız için çok teşekkür ederim stres kaynaklı olabilir belki ama dediğiniz gibi yenidn test yaptırmakta fayda var sizede cok gecmis olsun sağlıcakla kalın ☺

Back