Evet söylediklerinize katılıyorum. Şuan beklemedeyim regli olursam yapmam test olmazsam eğer cumartesi günü tekrar veririm kan hepimiz hakkında hayırlısıPcos olmaniz onemli degil, catlatma ignesinden sonra eger dollenme olmadiysa 14.gun regl olursunuz, nadir de olsa 20.gune kadar regl sureci uzayan oluyormus ama geneli 14 gundur. Catlatma ignesinde beta hcg hormonu da var o yuzden belirtiler hamilelik belirtileri gibi, ayirt etmesi zor, ignenin etkisi vurulduktan 10 gun sonra gecmeye basliyor. 8 kasimda igne olduysaniz 18-20 kasim gibi yaptiginiz testler 5in uzerindeyse gebelik var demektir. Ancak kimyasal midir degil midir su an bilemezsiniz, doktor da ultrasonla goremez, beta hcgnin vajinal goruntude 3000 ustu karindan goruntude 5000-6000 ustu olmasi lazim ki kese gorunebilsin. Beta hcg genelde 2 gunde 1, yaklasik 2 kat artis gosterir.
İnşallah saglikla kucağınıza alırsınız Allah korusun sizi inşallah bizede bu ay olur amin amin çok istiyorum rabbim yokluğu ile terbiye etmesinKanama olmadigi surece normal canim
Ben 10.haftaya girecegim benim bile ara ara kasigim agrir belim agrir
Kendini yorma stres yapma
Amin canim benimİnşallah saglikla kucağınıza alırsınız Allah korusun sizi inşallah bizede bu ay olur amin amin çok istiyorum rabbim yokluğu ile terbiye etmesin
Benim kızıma hamile kaldığım zaman çok erken baktırdığım 8 çıkmıştı daha sonra yükseldi birden olabilir yaniÇatlatma iğnesi yaptım 8 Kasım Cuma günü bugün kan verdim 7.07 çıktı değerim. Çok düşük geldi dünden beri karnım ağrıyor ara ara gelip gidiyor. Regli de olmadım ama her an olucakmışım gibi moralim bozuk. Doktor çok düşük dedi iki gün sonra tekrarla dedi. Sonuçları benim gibi olup yükselen varmı bilgi verirmisiniz rica etsem
İnşallah bende de yükselir hala regli olmadım ama akıntım fazlaBenim kızıma hamile kaldığım zaman çok erken baktırdığım 8 çıkmıştı daha sonra yükseldi birden olabilir yani
Ağrı normal benim de oluyorduÇok üzüldüm şuan durumunuz ne pekibende de ağrı oluyor ara ara sağ göğüsümde ağrı oluyor anlamadım Şuan çok stresliyim
Şuna ağrım yok akıntım var sadeceAğrı normal benim de oluyordu
Oda nornalŞuna ağrım yok akıntım var sadece
Bugün verdim tekrar 10.67 çıktı sonucum çok mu az sizcePcos olmaniz onemli degil, catlatma ignesinden sonra eger dollenme olmadiysa 14.gun regl olursunuz, nadir de olsa 20.gune kadar regl sureci uzayan oluyormus ama geneli 14 gundur. Catlatma ignesinde beta hcg hormonu da var o yuzden belirtiler hamilelik belirtileri gibi, ayirt etmesi zor, ignenin etkisi vurulduktan 10 gun sonra gecmeye basliyor. 8 kasimda igne olduysaniz 18-20 kasim gibi yaptiginiz testler 5in uzerindeyse gebelik var demektir. Ancak kimyasal midir degil midir su an bilemezsiniz, doktor da ultrasonla goremez, beta hcgnin vajinal goruntude 3000 ustu karindan goruntude 5000-6000 ustu olmasi lazim ki kese gorunebilsin. Beta hcg genelde 2 gunde 1, yaklasik 2 kat artis gosterir.
Ben bugün tekrar verdim 10.67 çıktı sonucum çık mu az artış oldu aceba perşembe 7.07 çıkmıştı sonucumBenim kızıma hamile kaldığım zaman çok erken baktırdığım 8 çıkmıştı daha sonra yükseldi birden olabilir yani
Pers saat kacta verdiniz, bugun saat kacta verdiniz? Ayni merkezde mi kan verdiniz?Bugün verdim tekrar 10.67 çıktı sonucum çok mu az sizce
İkisini de sabah saatlerinde verdim. Hayır ayrı hastanelerde verdimPers saat kacta verdiniz, bugun saat kacta verdiniz? Ayni merkezde mi kan verdiniz?
Artis yuksek degil gibi geliyor size anliyorum ama merkez farkli olunca degiskenlik gosterebiliyor biraz, o yuzden sorun yoktur diye dusunuyorum. Zaten yaklasik %60 artis normaldir deniliyor. Gozunuz aydin, rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsinİkisini de sabah saatlerinde verdim. Hayır ayrı hastanelerde verdim
Ayyy inşallah pazartesi tekrar vereceğim test bakalım nasipArtis yuksek degil gibi geliyor size anliyorum ama merkez farkli olunca degiskenlik gosterebiliyor biraz, o yuzden sorun yoktur diye dusunuyorum. Zaten yaklasik %60 artis normaldir deniliyor. Gozunuz aydin, rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin
Çatlatma iğnesinden ne kadar süre sonra ilişkiye girdinizÇatlatma iğnesi yaptım 8 Kasım Cuma günü bugün kan verdim 7.07 çıktı değerim. Çok düşük geldi dünden beri karnım ağrıyor ara ara gelip gidiyor. Regli de olmadım ama her an olucakmışım gibi moralim bozuk. Doktor çok düşük dedi iki gün sonra tekrarla dedi. Sonuçları benim gibi olup yükselen varmı bilgi verirmisiniz rica etsem
36 saat sonra girmek gerekiyor normalde ama biz erkenden başladık kimyasal oldu zatenÇatlatma iğnesinden ne kadar süre sonra ilişkiye girdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?