Acil bakın lütfen beta hcg değerime

asyaa9833

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
244
85
Çatlatma iğnesi yaptım 8 Kasım Cuma günü bugün kan verdim 7.07 çıktı değerim. Çok düşük geldi dünden beri karnım ağrıyor ara ara gelip gidiyor. Regli de olmadım ama her an olucakmışım gibi moralim bozuk. Doktor çok düşük dedi iki gün sonra tekrarla dedi. Sonuçları benim gibi olup yükselen varmı bilgi verirmisiniz rica etsem

Çatlatma iğnesi yaptım 8 Kasım Cuma günü bugün kan verdim 7.07 çıktı değerim. Çok düşük geldi dünden beri karnım ağrıyor ara ara gelip gidiyor. Regli de olmadım ama her an olucakmışım gibi moralim bozuk. Doktor çok düşük dedi iki gün sonra tekrarla dedi. Sonuçları benim gibi olup yükselen varmı bilgi verirmisiniz rica etsem
5 ve üzeri hamilelik tebrik ederim kasik ağrısı normal tutunmaya çalışıyor bol bol dinlen ağır iş yapma ve bol su tuket inşallah sağlıkla ilerler çok erken öğrenmişsin regl kaç gün var

5 ve üzeri hamilelik tebrik ederim kasik ağrısı normal tutunmaya çalışıyor bol bol dinlen ağır iş yapma ve bol su tuket inşallah sağlıkla ilerler çok erken öğrenmişsin regl kaç gün var
Bende pcos var, o yüzden tarih veremiyorum düzenli olamıyorum maalesef ki.

Görümcem 9 ile öğrendi bugun oğlu sünnet oldu varsa rızıki alacak nefesi olur sağlıkla gelsin
Maşallah çatlatma iğnesi mi yapmıştı aceba görümceniz. Benim iğnenin etkisi de olabilir zaten çok düşük bir rakam sabahtandır formda konuları okuyorum çoğunun kimyasal Ike bitmiş gebeliği. İnşallah bende de öyle olmaz

Rabbim dileyen herkese versin kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah 🥰 değerin 7 ben milyon tane yorum okudum öyle çok ki yükselen içini ferah tut iki gin sonra katlanicak inşallah değerin stres yapma güzel şeyler düşün bol bol dua et

Maşallah çatlatma iğnesi mi yapmıştı aceba görümceniz. Benim iğnenin etkisi de olabilir zaten çok düşük bir rakam sabahtandır formda konuları okuyorum çoğunun kimyasal Ike bitmiş gebeliği. İnşallah bende de öyle olmaz
3 düşüğü vardı onun yok doğal yolla oldu bende olacaktım 15 inde ama Dr catlamalik buyumemis dedi 12 sinde 16 mldi birden fazlada yumurta vardı 2 güne bir ilişki dedi gönderdi ama acaip kasik ağrım ve bel ağrım var yaptım testler silik çizgi çıkıyor ama regl 10 gün kaldı pcos bende var ilk gebeliğim deki gibi sancılar resmen bakalım teste güven yok artik

3 düşüğü vardı onun yok doğal yolla oldu bende olacaktım 15 inde ama Dr catlamalik buyumemis dedi 12 sinde 16 mldi birden fazlada yumurta vardı 2 güne bir ilişki dedi gönderdi ama acaip kasik ağrım ve bel ağrım var yaptım testler silik çizgi çıkıyor ama regl 10 gün kaldı pcos bende var ilk gebeliğim deki gibi sancılar resmen bakalım teste güven yok artik
Doğru diyorsunuz beklemek en iyisi sanırım

Rabbim dileyen herkese versin kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah 🥰 değerin 7 ben milyon tane yorum okudum öyle çok ki yükselen içini ferah tut iki gin sonra katlanicak inşallah değerin stres yapma güzel şeyler düşün bol bol dua et
İnşallah teşekkür ederim nasip neyse o olur 🌸

Ben düşük yaptım gelişmedi bebek 8 haftalık olması lazimken 5 di yani önce hayırlısı dilemek lazım inşallah sen sağlıkla kucağına alırsın 🙏
Çok üzüldüm 💐 evet herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim.. sizde düşük çıkmıştı demiştiniz sonuçlarım benim gibiydi diymi

Çok üzüldüm şuan durumunuz ne peki 🌸 bende de ağrı oluyor ara ara sağ göğüsümde ağrı oluyor anlamadım Şuan çok stresliyim
Pcos olmaniz onemli degil, catlatma ignesinden sonra eger dollenme olmadiysa 14.gun regl olursunuz, nadir de olsa 20.gune kadar regl sureci uzayan oluyormus ama geneli 14 gundur. Catlatma ignesinde beta hcg hormonu da var o yuzden belirtiler hamilelik belirtileri gibi, ayirt etmesi zor, ignenin etkisi vurulduktan 10 gun sonra gecmeye basliyor. 8 kasimda igne olduysaniz 18-20 kasim gibi yaptiginiz testler 5in uzerindeyse gebelik var demektir. Ancak kimyasal midir degil midir su an bilemezsiniz, doktor da ultrasonla goremez, beta hcgnin vajinal goruntude 3000 ustu karindan goruntude 5000-6000 ustu olmasi lazim ki kese gorunebilsin. Beta hcg genelde 2 gunde 1, yaklasik 2 kat artis gosterir.

X