- 21 Aralık 2019
- 130
- -36
- 26
- 37
- Konu Sahibi MakeupAyla
-
Emzırmıyorum sıperlık ıyı fıkırmışHanimefendi azicik bir sakin mi olsaniz? Hepimiz atlattik bu sureci.
Maske + siperlik kullanmama ragmen ben 3 defa atlattim, oglum 18 aylikken evde yalnizdik ustelik. Doktorum bana maskeye gerek yok, bagisiklik kazanacak dedi ki zaten de oyle oldu. Emziriyor musunuz? Sik sik emzir demisti yine bizim doktor.
Gecmis olsun.
Oh yaa bın kere allh razı olsun ya annem bakamyınca cok uzuldum cok panık oldum bı yarın siperlık fln allahın ıznıyle tmm sık eller yıkanır esımede bakıyolar dıcem mcbur yanstmıcamÖncelikle sakin olun ellerinizi sık sık yıkayın maskenizi değiştirin siz evinizde olsaydınız kim bakicakti daha küçük bebeği ile korona olanlar var bu şekilde yolculuk yapamazsınız gecicek Allah'ın izniyle siz sakin olun yakinlarimdan olanlar oldu çocuğunda baktı yemeginide yaptı bişey olmadı siz bebeğinize bakın sakince
Oy saolun asırı yptım ya tmm dogru yoldayım dmk bnBacım biraz sakin ol bebeğim 10 günlükken korona oldm maskeyle emzirdim hep yanındaydım ve bebeğim 8 aylıkken yine oldum yine maske taktım yemeklerini herseylerini ben yaptım maskeni tak ellerini sürekli yıka c vitamini d vitamini takviyesi al ve en önemlisi sakin ol bukadar stres yapma
Emzırmıyorum sıperlık ıyı fıkırmış
Ucunu olmuştumYorumumu anlamak icin tekrar okumanizi tavsiye ederim. Lakin once derin nefes alip verin.
Asilariniz var mi?
Dogruda kardesım basıma ılk geldı ve cocugum daha yenı bıkac gın once hastaydı ıyılestı zor basında bekledım buda olunca stres yaptım halıyle anormallıkle ılgısı yok bıraz uslubunuzu degıstırın once anormal fln degılım.ne kadar telasla yazdıysam burdakılerden yardım ıstemısım dusununkı o kdr panık olmusum annemde bak kendın deyınce benım bu telasımda bı anormallık gormuyorum ama sızın konusmalarınız asırı rencıde edıcı bence bu uslupla kımseye yorum yazmayınAnormal misiniz ya
Napcam yaaaa, mahvoldum yaaaaa, annneeeee diyo yaaaaa, öf ya püf ya
Mızıldanana kadar kurun bir düzen
Aldırın bir termos babanıza doldurun sıcak suyu bebeği krize sokana kadar hazırlayın mamasını verin
Öğleden önce-öğleden sonra alın bebeği dolaştırın oynatın oyalayın tıkmayın eve
Takın maskenizi mama yapmadan yıkayın elinizi doyurun uyutun
Aldırın babanıza birkaç paket hazır çorba makarna zeytin peynir domates 15 dakikada yemeğiniz hazır
İki kat maske ağzınızdayken elleriniz temizken nasıl bulaşsın çocuğa
Yok 12 saat uzağa mı gideyim yok öyle mi edeyim böyle mi edeyim
Normal hayatınıza maske ve ekstra özenle devam edeceksiniz
Çocukla aynı odada maskenizi çıkarmadan pencere kapı balkon açık şekilde yatın uyuyun
O bakmıyo bu bakamadılar diyecek vallahi sinir ettiniz ya
Size fikrinizi sorarsam söylersiniz nasıl yazacağımıDogruda kardesım basıma ılk geldı ve cocugum daha yenı bıkac gın once hastaydı ıyılestı zor basında bekledım buda olunca stres yaptım halıyle anormallıkle ılgısı yok bıraz uslubunuzu degıstırın once anormal fln degılım.ne kadar telasla yazdıysam burdakılerden yardım ıstemısım dusununkı o kdr panık olmusum annemde bak kendın deyınce benım bu telasımda bı anormallık gormuyorum ama sızın konusmalarınız asırı rencıde edıcı bence bu uslupla kımseye yorum yazmayın
Yorum yapanlar gayet haklı, siz önce bir sakin olup kendi yazdıklarınızı okuyun ne kadar saçma seviyede abarttığınızı anlarsınız belki. Bebeğim bir yaşındayken ailecek atlattık, en ağır çocuğum geçirdi ateşlendi hastaneye gittik hatta yemek yemediği için zayıfladı o süreçte ama iyileşti bitti gitti. Artık bu zamanın gribi oldu zaten kim grip oldum dese kovid pozitif çıkıyor. Muhafazalı şekilde alın çocuğunuza bakın yazık onu da ağlatıp eziyet etmeyin dikkat ettikten sonra hiçbir şey olmazDogruda kardesım basıma ılk geldı ve cocugum daha yenı bıkac gın once hastaydı ıyılestı zor basında bekledım buda olunca stres yaptım halıyle anormallıkle ılgısı yok bıraz uslubunuzu degıstırın once anormal fln degılım.ne kadar telasla yazdıysam burdakılerden yardım ıstemısım dusununkı o kdr panık olmusum annemde bak kendın deyınce benım bu telasımda bı anormallık gormuyorum ama sızın konusmalarınız asırı rencıde edıcı bence bu uslupla kımseye yorum yazmayın
Soyledım bıle ıste sen kımsınSize fikrinizi sorarsam söylersiniz nasıl yazacağımı
İlk başınıza geldiği için anlıyorum çok panik yapmışsınız emziriyormussunuz zaten doktorlar emzirmeye devam etmeniz gerektiğini söylüyor takviye alın d ve c vitamini ve suyu kaynatıp kapatın içine bir tatlı kaşığı kekik atıp demleyin gargara yapın dişlerinizi düzenli fırçalayın bizim toplumumuzda zaten anneanneye gidince hasta olurca çocuklar anneye bak gittinde hasta ettin oluyor annenizede kızmayın çocuğunuz size alışkın olduğu için durmuyormus zaten oda napsin bol su için siperlikle rahat edersiniz Allah'ın izniyle gecicek lütfen siz sakin olun Allah şifalar versin inşallahOh yaa bın kere allh razı olsun ya annem bakamyınca cok uzuldum cok panık oldum bı yarın siperlık fln allahın ıznıyle tmm sık eller yıkanır esımede bakıyolar dıcem mcbur yanstmıcam
Eeee söyledin de ne oldu? Sormadığım birşeyi söylediğinde yapacağımı mı sanıyorsun?Soyledım bıle ıste sen kımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?