- 21 Aralık 2019
- 130
- -36
- 36
- Konu Sahibi MakeupAyla
Merhaba sitresten yazamıyorum nolur kızmayın.bugun test oldum sonuc pozıtıf.1.5 yasında bebeğim var ve ben suan aılemın yazlıgındayım istanbul tarafında.burası mukemmel ama corona ısı bozdu.bebeğim bana cok duskun kendımı karantinaya alıcak durumum yok evdekıler bakamıyor.yanı bebeğim buraya geldıgımızden berı bana cok duskun oldu.sureklı anne dıyo eteklerıme sarılıyor.bas bas sitede heryer açık yazlık klasık dipdibe evler bas bas bagırıyo.annem oturdugu yerden yapmaa cocugum dıo kalkması hantallıgından zaten zaman alıyo atik deil yardım edıcek baska kımsem yok.esim memlekette haberı yok sonucun cıkmasını bekledım sabah arıcam.anneminde aklı öyle cok yerınde degıl bana dıo maskenı tak yanında yat ben bakamam dedı uc katlı ev odamızda 3. Katta yanında orda yat dedım anama yatmadı.neyse ıkıncı kata yatagını yaptım yattılar bende cktım odaya bas bas anne dıye aglıyo maskemı taktım dezenfektan elıme aldım gttım asagı annem dıo yanına al sen burda yat o yukarsa kalsın iyi dedım maması nolcak ıkı kere uyanıyo demıne kadar ayamda salladım bı sekılde uyudu ona gecıcek dıye aklım cıkıyo.allahtan yazlık burası heryer acık bahce ıcınde ıkı kat maske ve kolonya ıle aksamı gecırdım ama yarın nası olcak bılmıom.elıme poset yada eldıven gecırıp bıberonu versem corona kaparmı? Kızmayın bana bakan yok caresısım babam var bı o ılgılenıo herseyıyle ona dıyebılırım kalktıgında mamasını ver dıye verır ama sonucta gene mamasını ben hazırlıcam.of gece kalkıp ıcıyo cunku bas basta bagırıo ıkı sn beklemıo mamayı ya ıkı bıberona hazırlayıp koycam aksamdan baska caresı yok.babasına gel desem adam asırı yogun ölcek derecede yenı bı suru eleman almıslar onların uyumu ıle ugrasıo ben gelemem derse elınde olmayan sebeplerde annen var dıcek nası dılım varcak bakamıo dıye bundan sonra bebeğimin gelmesını ıstemez buraya bakamıyolar dıye kı ben bıle kendıme bakamıyorum ne yıcem ne ıcıcem.kayınvaldemler var ama onlarda te ankara sıncanda suan yayladalar .nerdeyse burdan 12 saat suruyo gel benı annen gıle gotur desem arabada o kdr saat ben napcam babamında gururuna dokunuyo bakamıyolar bak oglumu cagırıyolar te nerden dermı kaynananlar dıokı derler koca ıkı tane ınsan nası bakamaz bı cocuga.ben bebeği kucagıma almadıkca anne dıyo sınır yapıyo hırcınlasıo ve cıdden yemegını oynatarak benden baskasıda yedıremez.napcam ne etcem bılmıom o kadar kotuyımkı su aıleden yana yuzum nedne gulmedı ya sımdı kaynanamlar annemlerın yanına bebeğimi yollamak ıstemedılee ozluyolar dıye dıcekler bakamadılar gezdıler sagda solda yuzume demeselerde lafcı koylu ılla derler arkaamdan.nası dıcemkı annem bakamıo dıye ya resıllık.babamla ıdare edebılırmıyız dıye dusunuyom.yazık adamada ya annem bısı yapmıo cok yapamıo daha dıgrusu bıde benım bebek salonda dursa hareketlı cok televısyona elıyle vuruyo su sebılıne basıp suları yere dokuo bı sn yerınde durmuo buna sokak lazım ya sıcak olmasa takcam maskeyı aksama kdr gezdırcem dısarda temas etmeden ben bılmıom.napıcam ben yaaaa