ACİL BAKARMISINIZ KOLUMDAN ÇIKAN BEN GİBİ BİRŞEY

Bicare58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
809
109
103
51
Herkese iyi günler. Kolumdan iki haftayı geckindir geçmeyen ne oldugunu bilmediğim birsey var. Resimleri yükleyeceğim. Randevu alacağım bu arada çok korkuyorum. Resim yükleyecegim ilk defa böyle birşey oluyor sivilce değil siğil gibi ortasin çukur gibi. Netten bakiyorum Allah korusun kötü şeyler okuyorum.yaşım 51

Eklentiler

• 1000020630.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 1000020631.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 42
Abla yorumumu yanlış anlama ama 51 yaşındayım diyosun her paylaşımını kötü hastalığa bagliyosun neden ? Yani basina gelse ne yapacaksın ? Yirmili yaşında insanların kanserle ugrastigini görüyoruz 51 yaşındaki insanda bu kadar panik neden yani.Seni üzmek için söylemiyorum ama ciddi bir sağlık anksiyeten var.Kendini yipratiyosun

Cnm benim korkum babasiz buyuttugum tek bir kızım var. O da daha 15 yasinda aksilikler ust uste geliyor

Cnm benim korkum babasiz buyuttugum tek bir kızım var. O da daha 15 yasinda aksilikler ust uste geliyor
Benimde iki tane biri daha beş aylık ve bı sürü sağlık skintilarim var annesizde kalabilirler babasizda.Yaradan bı şekilde yönünü tayin eder.Bunlari düşündükçe kendini hasta ediyorsun

Benimde iki tane biri daha beş aylık ve bı sürü sağlık skintilarim var annesizde kalabilirler babasizda.Yaradan bı şekilde yönünü tayin eder.Bunlari düşündükçe kendini hasta ediyorsun
Rabbim onları bize bizi onlara bağışlasin cnm

Randevu aldım yarın gidip gòstereyim. Zaten bir sürü sağlık sorunum var bu yüzden hiç mutlu olamıyorum

Cnm az önce doktordan geldim onu yaktı. Korkacak birsey değil dedi. Bu arada karnimdaki ve göğüs altindakini de göstersim korkacak birsey yok dedi şükür

Gittim bugun cnm orayı yaktı digerlerini de gösterdim korkacak birsey degil yaşla alakali dedi. Biraz acidi yakarken ama olsun birsey çıkmasın da. Sana da tşk ederim cvp verdiğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…