Abla yorumumu yanlış anlama ama 51 yaşındayım diyosun her paylaşımını kötü hastalığa bagliyosun neden ? Yani basina gelse ne yapacaksın ? Yirmili yaşında insanların kanserle ugrastigini görüyoruz 51 yaşındaki insanda bu kadar panik neden yani.Seni üzmek için söylemiyorum ama ciddi bir sağlık anksiyeten var.Kendini yipratiyosunHerkese iyi günler. Kolumdan iki haftayı geckindir geçmeyen ne oldugunu bilmediğim birsey var. Resimleri yükleyeceğim. Randevu alacağım bu arada çok korkuyorum. Resim yükleyecegim ilk defa böyle birşey oluyor sivilce değil siğil gibi ortasin çukur gibi. Netten bakiyorum Allah korusun kötü şeyler okuyorum.yaşım 51
Cnm benim korkum babasiz buyuttugum tek bir kızım var. O da daha 15 yasindaAbla yorumumu yanlış anlama ama 51 yaşındayım diyosun her paylaşımını kötü hastalığa bagliyosun neden ? Yani basina gelse ne yapacaksın ? Yirmili yaşında insanların kanserle ugrastigini görüyoruz 51 yaşındaki insanda bu kadar panik neden yani.Seni üzmek için söylemiyorum ama ciddi bir sağlık anksiyeten var.Kendini yipratiyosun
Benimde iki tane biri daha beş aylık ve bı sürü sağlık skintilarim var annesizde kalabilirler babasizda.Yaradan bı şekilde yönünü tayin eder.Bunlari düşündükçe kendini hasta ediyorsunCnm benim korkum babasiz buyuttugum tek bir kızım var. O da daha 15 yasindaaksilikler ust uste geliyor
Rabbim onları bize bizi onlara bağışlasin cnmBenimde iki tane biri daha beş aylık ve bı sürü sağlık skintilarim var annesizde kalabilirler babasizda.Yaradan bı şekilde yönünü tayin eder.Bunlari düşündükçe kendini hasta ediyorsun
Randevu aldım yarın gidip gòstereyim. Zaten bir sürü sağlık sorunum var bu yüzden hiç mutlu olamıyorumBenimde iki tane biri daha beş aylık ve bı sürü sağlık skintilarim var annesizde kalabilirler babasizda.Yaradan bı şekilde yönünü tayin eder.Bunlari düşündükçe kendini hasta ediyorsun
Cnm ortasi oyle siyah nokta gibi. Birsey de batmadi ben gibi de degilİçine bir şey batmış gibi duruyor. Eğer et beniyse, genel cerrahi bölümüne gidip aldırabilirsiniz.
Cnm ortasi oyle siyah nokta gibi. Birsey de batmadi ben gibi de degil
Az önce doktordan geldim cnm yaktı orayı. KaFarklı bir ben türü olabilir. Genel cerrahide alıyorlar bu tip şeyleri
Az önce doktordan geldim cnm yaktı orayı. Ka
Gittim bugun cnm orayı yaktı digerlerini de gösterdim korkacak birsey degil yaşla alakali dedi. Biraz acidi yakarken ama olsun birsey çıkmasın da. Sana da tşk ederim cvp verdiğin için.Benimde iki tane biri daha beş aylık ve bı sürü sağlık skintilarim var annesizde kalabilirler babasizda.Yaradan bı şekilde yönünü tayin eder.Bunlari düşündükçe kendini hasta ediyorsun
Babamın vucudu komple öyle genetik rahatsizliklar da var insan ister istemez korkuyor51 yaşında gayet normal benlerin artmasi bunda korkacak ne var ki anlamadim
Lazer ile cnm yaktiLazer ile mi yoksa cryo ile mi?
Ne bilim cnm insanin aklina herşey geliyor51 yaşında gayet normal benlerin artmasi bunda korkacak ne var ki anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?