Çok net çıkmış baya geçmiş galiba. Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah.
Asker cagina gelmiş masaallah saglikla al kucagina inşaallah
Hayrlı olsun hamilesin... Yalnz silik cıkanları anlıom da böylee net çıkanların sorması hamile kalmaya çalışanlara saygısızlık oluyor gibi geliyor bana..
Yok yok benlik sorun değil canım.. birkere birisi de paylaşmıştı da hamile kalamayan birkaç kişi sitem etmişti de o yüzden yazdm..hayırlı olsun.. baya iyi çıktı kese görünür gibi duruyorOle oluyorsa k.bakmayin emin olmak icin bekmiyorduk olmuyordu bu kez boyle cikinca k.bkmayin kimsenin hakkina girmk istmm
Katılıyorum size çok haklisinizHayrlı olsun hamilesin... Yalnz silik cıkanları anlıom da böylee net çıkanların sorması hamile kalmaya çalışanlara saygısızlık oluyor gibi geliyor bana..
Kahkaha attım yemin ediyorumAsker cagina gelmiş masaallah saglikla al kucagina inşaallah
Yok yok benlik sorun değil canım.. birkere birisi de paylaşmıştı da hamile kalamayan birkaç kişi sitem etmişti de o yüzden yazdm..hayırlı olsun.. baya iyi çıktı kese görünür gibi duruyor
Yok yok benlik sorun değil canım.. birkere birisi de paylaşmıştı da hamile kalamayan birkaç kişi sitem etmişti de o yüzden yazdm..hayırlı olsun.. baya iyi çıktı kese görünür gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?