- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Allah'ım şu duyguyu bizede yaşt yarabbim isteyen herkese yaşat yarabbim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ım şu duyguyu bizede yaşt yarabbim isteyen herkese yaşat yarabbim
Amin allahım aminAllah'ım şu duyguyu bizede yaşt yarabbim isteyen herkese yaşat yarabbim![]()
Adetin kaç gün geçince yaptın canimOlamadimm inanasim gelmiyor rabbim isteyn herkeze nasil etsn
13 gun gecince yaptimAdetin kaç gün geçince yaptın canim
Amin canım amin banadaAllah'ım şu duyguyu bizede yaşt yarabbim isteyen herkese yaşat yarabbim![]()
Nasıl sabrettin. Canım adetin ne zamandı normalde13 gun gecince yaptim
Mays 13 de olmam lazimdi olmadm gunumn gectingndn hberm yoktu zatn boyle syleri bklememk lazim beklediginiz zamn olmuyo kfaniza taktiginiz zamn olmuyoNasıl sabrettin. Canım adetin ne zamandı normalde
Hazirandyz Mayıs'ta nasıl olmadn Hazirandyz ama haziranın adeti olmamk lazm degilmiMays 13 de olmam lazimdi olmadm gunumn gectingndn hberm yoktu zatn boyle syleri bklememk lazim beklediginiz zamn olmuyo kfaniza taktiginiz zamn olmuyo
Prdn hzirnda olmm lzmdi olmadmHazirandyz Mayıs'ta nasıl olmadn Hazirandyz ama haziranın adeti olmamk lazm degilmi
Maşallah iyi sabretmssn keşke bende öyle olablsem peki yumurtlama günlerinimi takip edip kaldın kaç aydır deniyordun ve kaç aylık evlisinPrdn hzirnda olmm lzmdi olmadm
Yumurtama donemini tkip etmedn kaldim 2 .denememizde oldu 10 aylk evliymMaşallah iyi sabretmssn keşke bende öyle olablsem peki yumurtlama günlerinimi takip edip kaldın kaç aydır deniyordun ve kaç aylık evlisin
Maşallah hayırlı olsun canım benimYumurtama donemini tkip etmedn kaldim 2 .denememizde oldu 10 aylk evliym
Allahh razi olsun sizde bkliyorsunuz blliki sknti yapmaynn dusunmeyin kafaniza takmayin hormonlari cok etkiliyorsunuz rabbim sizede en kisa zamnda versin insallahh kimsenin kucagini bos birakmasin insallahh rabbimmMaşallah hayırlı olsun canım benim
Gttm 5 hftlkKeseyi gordunmu canım gittinmi doktora
Evet canım bende beklyrm bir sene iki aylık evlym mol gebelik geçirdim bir sene önce bir sene korunduk beklyrz bu ay adetime 8 gün var beklyrm bel ağrım karın ağrım felan oluyr blmyrm umutlanmak istemyrmAllahh razi olsun sizde bkliyorsunuz blliki sknti yapmaynn dusunmeyin kafaniza takmayin hormonlari cok etkiliyorsunuz rabbim sizede en kisa zamnda versin insallahh kimsenin kucagini bos birakmasin insallahh rabbimm
Insallahh vardir rabbim gonlune gore versin cnimm sitrs sknti yapip beklmk cok etkiliyoo relax ol rahaat oll rabbimin vardir bi bildigi sabirli olEvet canım bende beklyrm bir sene iki aylık evlym mol gebelik geçirdim bir sene önce bir sene korunduk beklyrz bu ay adetime 8 gün var beklyrm bel ağrım karın ağrım felan oluyr blmyrm umutlanmak istemyrm![]()
Ya bir şey sorabilir miyim, adetimden 2 gün önce lekelenme oldu 3 gün sürdü sürekli adet sancısı çekiyordum hala çekiyorum adetim geciktikten 4 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı, ama hala regl olmadım 10 gün oldu gecikeli adet sancılarım hala sürüyor ama olmuyorm ara ara hafif bulantılarım oluyorAdetin kaç gün geçince yaptın canim
Doğru canimInsallahh vardir rabbim gonlune gore versin cnimm sitrs sknti yapip beklmk cok etkiliyoo relax ol rahaat oll rabbimin vardir bi bildigi sabirli ol
Canım tekrar test yaptır kadın doğuma git sen benceYa bir şey sorabilir miyim, adetimden 2 gün önce lekelenme oldu 3 gün sürdü sürekli adet sancısı çekiyordum hala çekiyorum adetim geciktikten 4 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı, ama hala regl olmadım 10 gün oldu gecikeli adet sancılarım hala sürüyor ama olmuyorm ara ara hafif bulantılarım oluyorama kan negatif çıktı böyle bir durumu yaşayan oldu mu acaba 1 yıldır çocuk istiyoruz