• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil bakarmisiniz ?? Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah hayırlı olsun canım benim
Allahh razi olsun sizde bkliyorsunuz blliki sknti yapmaynn dusunmeyin kafaniza takmayin hormonlari cok etkiliyorsunuz rabbim sizede en kisa zamnda versin insallahh kimsenin kucagini bos birakmasin insallahh rabbimm

Allahh razi olsun sizde bkliyorsunuz blliki sknti yapmaynn dusunmeyin kafaniza takmayin hormonlari cok etkiliyorsunuz rabbim sizede en kisa zamnda versin insallahh kimsenin kucagini bos birakmasin insallahh rabbimm
Evet canım bende beklyrm bir sene iki aylık evlym mol gebelik geçirdim bir sene önce bir sene korunduk beklyrz bu ay adetime 8 gün var beklyrm bel ağrım karın ağrım felan oluyr blmyrm umutlanmak istemyrm 😟

Evet canım bende beklyrm bir sene iki aylık evlym mol gebelik geçirdim bir sene önce bir sene korunduk beklyrz bu ay adetime 8 gün var beklyrm bel ağrım karın ağrım felan oluyr blmyrm umutlanmak istemyrm 😟
Insallahh vardir rabbim gonlune gore versin cnimm sitrs sknti yapip beklmk cok etkiliyoo relax ol rahaat oll rabbimin vardir bi bildigi sabirli ol

Adetin kaç gün geçince yaptın canim
Ya bir şey sorabilir miyim, adetimden 2 gün önce lekelenme oldu 3 gün sürdü sürekli adet sancısı çekiyordum hala çekiyorum adetim geciktikten 4 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı, ama hala regl olmadım 10 gün oldu gecikeli adet sancılarım hala sürüyor ama olmuyorm ara ara hafif bulantılarım oluyor :( ama kan negatif çıktı böyle bir durumu yaşayan oldu mu acaba 1 yıldır çocuk istiyoruz

Ya bir şey sorabilir miyim, adetimden 2 gün önce lekelenme oldu 3 gün sürdü sürekli adet sancısı çekiyordum hala çekiyorum adetim geciktikten 4 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı, ama hala regl olmadım 10 gün oldu gecikeli adet sancılarım hala sürüyor ama olmuyorm ara ara hafif bulantılarım oluyor :KK43: ama kan negatif çıktı böyle bir durumu yaşayan oldu mu acaba 1 yıldır çocuk istiyoruz
Canım tekrar test yaptır kadın doğuma git sen bence

Back