F filizoruc Guru Kayıtlı Üye 15 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi filizoruc #1 Adetime 3 gün var sabah erken gebelik testi yaptım sonra normal yaptım böyle çıktı sizce varmı kan vermeme gerek varmı Eklentiler IMG_4671.jpeg 58 KB · Görüntüleme: 43 IMG_4668.jpeg 37,6 KB · Görüntüleme: 40 IMG_4683.jpeg 54,9 KB · Görüntüleme: 40 IMG_4684.jpeg 138,6 KB · Görüntüleme: 47
Adetime 3 gün var sabah erken gebelik testi yaptım sonra normal yaptım böyle çıktı sizce varmı kan vermeme gerek varmı
F filizoruc Guru Kayıtlı Üye 15 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi filizoruc #3 kimsee1 .!.: Şuan bariz var görünüyor Genişletmek için tıkla... Kan versemmi
Ebrulibayan Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi filizoruc #4 filizoruc .!.: Adetime 3 gün var sabah erken gebelik testi yaptım sonra normal yaptım böyle çıktı sizce varmı kan vermeme gerek varmı Genişletmek için tıkla... Kan verin yarın sabahtan. Gebelik var gibi duruyor.
filizoruc .!.: Adetime 3 gün var sabah erken gebelik testi yaptım sonra normal yaptım böyle çıktı sizce varmı kan vermeme gerek varmı Genişletmek için tıkla... Kan verin yarın sabahtan. Gebelik var gibi duruyor.
F filizoruc Guru Kayıtlı Üye 15 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi filizoruc #5 Ebrulibayan .!.: Kan verin yarın sabahtan. Gebelik var gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Aradan biraz gecri böyle oldu Eklentiler IMG_4687.jpeg 50,6 KB · Görüntüleme: 36
Ebrulibayan .!.: Kan verin yarın sabahtan. Gebelik var gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Aradan biraz gecri böyle oldu
Ebrulibayan Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi filizoruc #6 filizoruc .!.: Aradan biraz gecri böyle oldu Genişletmek için tıkla... Hıı. Belli zaman geçtikten sonra oluşmuşsa başka. Siz en iyisi kan verin :)
filizoruc .!.: Aradan biraz gecri böyle oldu Genişletmek için tıkla... Hıı. Belli zaman geçtikten sonra oluşmuşsa başka. Siz en iyisi kan verin :)
vio Nirvana Kayıtlı Üye 15 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi filizoruc #7 Bencede hamilesin :) benimde böyle çıkmıştı ertesi gün sağlık ocağına gidip kan verdim bence sende hemen git sabah 8:30-10 gibi git ama erken çıksın sonuçlar
Bencede hamilesin :) benimde böyle çıkmıştı ertesi gün sağlık ocağına gidip kan verdim bence sende hemen git sabah 8:30-10 gibi git ama erken çıksın sonuçlar
G Gunesimmm21 Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi filizoruc #8 Kızlar benim teste de bakarmısınız bi bugün adet günüm olmadım
F filizoruc Guru Kayıtlı Üye 15 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi filizoruc #9 Gunesimmm21 .!.: Kızlar benim teste de bakarmısınız bi bugün adet günüm olmadım Eki Görüntüle 3490828 Genişletmek için tıkla... Sanki silik çizgi var
Gunesimmm21 .!.: Kızlar benim teste de bakarmısınız bi bugün adet günüm olmadım Eki Görüntüle 3490828 Genişletmek için tıkla... Sanki silik çizgi var