• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakar misinizz!!!

Rapunzelinizzz4334

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
207
71
13
21
Merhaba bugün sabah kaset test yaptım ve çift çizgiydi kan verdim beta HCG 113.5 çıktı son adet tarihimin ilk günü 28 temmuz bitiş bir ağustos sizce hacg değeri iyi mi çok mu düşük bilgisi olan var mı ☺️

Merhaba bugün sabah kaset test yaptım ve çift çizgiydi kan verdim beta HCG 113.5 çıktı son adet tarihimin ilk günü 28 temmuz bitiş bir ağustos sizce hacg değeri iyi mi çok mu düşük bilgisi olan var mı ☺️
İki günde bir İki katı patlaması sağlıklı gebeliktir ki günde bir kan verin normal sonuç

Rabbim sağlıklı bir şekilde devam ettirsin. ♥️
Çok yeni sanırım geç döllenme olmuş. Sağlık ocağında süreci takip edebilirsin, kesin olarak 1500ü geçince de gidip keseyi görebilirsin 😊

İki günde bir İki katı patlaması sağlıklı gebeliktir ki günde bir kan verin normal sonuç
Çok teşekkür ederim içim rahatladı
Rabbim sağlıklı bir şekilde devam ettirsin. ♥️
Çok yeni sanırım geç döllenme olmuş. Sağlık ocağında süreci takip edebilirsin, kesin olarak 1500ü geçince de gidip keseyi görebilirsin 😊
Çok teşekkür ederim yarın tekrar bakicaz değerler artmış mi inşallah artmıştır bana dua et abla☺️♥️adetime göre 4+5 olması gerekiyor şuan

Merhaba benimde son adet 31 temmuz dün kan verdim 212 çıktı düşük gibi geldi
Sizde durumlar nasıl doktora gittiniz mi😊

Merhaba benimde son adet 31 temmuz dün kan verdim 212 çıktı düşük gibi geldi
Sizde durumlar nasıl doktora gittiniz mi😊
Merhaba ben 113 den sonra iki gün geçti tekrardan kan verdim 256 çıktı güzel bir şekilde ilerliyor salı günü de mümkün olursa keseyi görmeye gideceğim düşük olması veya sayısı hiç önemli değilmiş artması önemliymiş iki gün sonra tekrar kan vererek bakın☺️Allah kucağımıza almayı nasip etsin

Back