hala geçmedim 50 lik iyi geliyor gibi ama birşeyler eksik yarın gideceğim doktora bakalım o ne diyecek sen kullanıyor musunMerhaba canım 100 Luk kullanıyor musun şimdi kaç gün sonra geçtin 100 luge
Yarın doktor ile görüşün selectra 25 zaten hafif doz arttirisa iyi olur çok rahatsız iseniz yanına ek bir ilaç başlatabilirhala geçmedim 50 lik iyi geliyor gibi ama birşeyler eksik yarın gideceğim doktora bakalım o ne diyecek sen kullanıyor musun
Ben kullanıyorum lusral 100 mg yetersiz geliyordur sana da zaten asıl etkisini 100 mg da gösteriyor demişti doktor iyi oldukça indirirsinizhala geçmedim 50 lik iyi geliyor gibi ama birşeyler eksik yarın gideceğim doktora bakalım o ne diyecek sen kullanıyor musun
merhaba canım ben hala 50 içiyorum yaşadığım şey tam olarak önce huzursuzluktu sonra rüyadaymışım gibi hissediyorum kendimi saçma bir hal aldı evliyim ve cinsel isteksizlik yaptığı için 50 de kaldıkBende şuan 75 kullanıyorum 4 gün sonra 100 mg gecicem bakalm nasıl etki edecek 25mg başladım bende bugün 26 gün 25 50 75 100 on gün ara ile bu şekilde yükseltti ama aşırı uyku isteği var sürekli esniyorum..
bennde ilaç korkusu vardıı 100 mg içince nasıl hissettiriyorBen kullanıyorum lusral 100 mg yetersiz geliyordur sana da zaten asıl etkisini 100 mg da gösteriyor demişti doktor iyi oldukça indirirsiniz
emziriyorum o yüzden 50 de kaldık ve ek ilaç olmuyorYarın doktor ile görüşün selectra 25 zaten hafif doz arttirisa iyi olur çok rahatsız iseniz yanına ek bir ilaç başlatabilir
Daha iyi hissettiriyor tabi zamanla öyle gün gelecek ki ilaç içtiğinizi bile unutacaksinizbennde ilaç korkusu vardıı 100 mg içince nasıl hissettiriyor
Ne yaptınız emzirirken bana r ile başlayan bir damla yazmisti ek olarakemziriyorum o yüzden 50 de kaldık ve ek ilaç olmuyor
hala içiyorum ek birşey yok eyki etmedi desem yalan olur ama tam toplamadımNe yaptınız emzirirken bana r ile başlayan bir damla yazmisti ek olarak
inşallah öyle olurDaha iyi hissettiriyor tabi zamanla öyle gün gelecek ki ilaç içtiğinizi bile unutacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?