acil bakar mısınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi ezhaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ezhaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
47
7
1
26
merhaba kızlar ben selectra 25 mg 50 gün içtim sonra 7 gündür 50 mg içiyorum doktor 100 lüpe geçince çok iyi olacaksın dedi doğum ve annemin hastalığı sonrası okb anksiyete panik atak oldum artık bbu dertlerim yüzünden hiçbirsey yapamıyorum mutsuzum huzursuzum bu ilacı kullanıp iyileşen var mı yardımcı olur musun

Merhaba canım 100 Luk kullanıyor musun şimdi kaç gün sonra geçtin 100 luge

hala geçmedim 50 lik iyi geliyor gibi ama birşeyler eksik yarın gideceğim doktora bakalım o ne diyecek sen kullanıyor musun
Yarın doktor ile görüşün selectra 25 zaten hafif doz arttirisa iyi olur çok rahatsız iseniz yanına ek bir ilaç başlatabilir

hala geçmedim 50 lik iyi geliyor gibi ama birşeyler eksik yarın gideceğim doktora bakalım o ne diyecek sen kullanıyor musun
Ben kullanıyorum lusral 100 mg yetersiz geliyordur sana da zaten asıl etkisini 100 mg da gösteriyor demişti doktor iyi oldukça indirirsiniz

Bende şuan 75 kullanıyorum 4 gün sonra 100 mg gecicem bakalm nasıl etki edecek 25mg başladım bende bugün 26 gün 25 50 75 100 on gün ara ile bu şekilde yükseltti ama aşırı uyku isteği var sürekli esniyorum..

Bende şuan 75 kullanıyorum 4 gün sonra 100 mg gecicem bakalm nasıl etki edecek 25mg başladım bende bugün 26 gün 25 50 75 100 on gün ara ile bu şekilde yükseltti ama aşırı uyku isteği var sürekli esniyorum..
merhaba canım ben hala 50 içiyorum yaşadığım şey tam olarak önce huzursuzluktu sonra rüyadaymışım gibi hissediyorum kendimi saçma bir hal aldı evliyim ve cinsel isteksizlik yaptığı için 50 de kaldık

Bende misol 50 mg içtim 2 ay ilk önce düzeldim sandım sonra tekrar başladı panik atak bende ilaç işe yaramıyor diye bıraktım şimdi daha kötüyüm

İlaçlar anca iki ayda etki etmeye başlıyor ve ara ara anksiyete geri dönüyor ben de çok yaşadım ilaç işe yaramıyor dedim çok kez ama geçti sabretmelisiniz en az altı ay kullanmalısınız hiç mi işe yaramadı o zaman doktorunuzla konusmalisiniz

Back
X