• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakar mısınız?

Ruya1992

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
937
1.816
113
Yeri burası değil biliyorum ama acil cevap almak için buraya yazdım.
7 aylık bir bebeğim var. Yaklaşık 15 dakika önce 2 karış kadar bir yükseklikten düştü. Yumuşak bir halının üzerine düştü ama kafa üstü diyebileceğim bir şekilde düştü. Alnının ortasında sürtünme kaynaklı kızarıklık ve ufak kan toplamaları oldu.
İlk başta çok ağladı ama kucağıma alınca kısa sürede sakinleşti. Şu an keyfi çok yerinde. Herhangi bir farklı durumu yok.
Bir problem yoksa hastaneye götürmek de istemiyorum açıkcası.
Ne yapmam lazım? Her düşme mutlaka doktora götürülmeli mi? Ne yapacağımı bilemedim. Eşime de söyleyemedim açıkcası.
İllaki bu konuda tecrübeli anneler vardır. Ne yapmalıyım?

Biz bir problem oldugunu nasıl anlayalım içiniz rahat etmiyorsa hastaneye gidin

Doktorunuza danışmanız elbette daha saglıklı olaacaktir lakin bir anne olarak ben cocuklarimı düsmelerinden sonra 2-3 saat uyutmam kusma durumu söz konusu olursa doktorum korkmami soylemisti.

Kanama var kan toplamaları var ne duruyorsunuz hastaneye gidin

Biz bir problem oldugunu nasıl anlayalım içiniz rahat etmiyorsa hastaneye gidin
Bravo çok zekisiniz. Tebrik ediyorum sizi keskin zekanızdan ötürü.
Hastaneye gitmeyi ben de biliyorum merak etmeyin. Tecrübesiz olduğum için koşa koşa hastaneye atmak istemedim kendimi. Belki basit bir durumdur diye.

Varsa Doktoruna fotoğraf atın. Ben her düşmede doktora götürmüyorum korktuğum zamanlar elbette oldu, gözlemleyin uyutmayın birkaç saat ve kusma varsa acilen doktora gidin.

Eşinize neden söylemiyorsunuz? Ona da danışın hem de bilsin..

Eklentiler

• IMG_20210307_140123.webp
    IMG_20210307_140123.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 66
Doktorunuza danışmanız elbette daha saglıklı olaacaktir lakin bir anne olarak ben cocuklarimı düsmelerinden sonra 2-3 saat uyutmam kusma durumu söz konusu olursa doktorum korkmami soylemisti.
Evet uyutmamam gerektiğini annem de söyledi. Henüz farklı bir durum gözlemlenmedim. Keyfi de şükür çok yerinde olduğu için tecrübesizlikten mi acaba diye buraya bir danışayım dedim

Varsa Doktoruna fotoğraf atın. Ben her düşmede doktora götürmüyorum korktuğum zamanlar elbette oldu, gözlemleyin uyutmayın birkaç saat ve kusma varsa acilen doktora gidin.

Eşinize neden söylemiyorsunuz? Ona da danışın hem de bilsin..
Doktoru aradım. Eğer çöküklük yoksa buz koyun yeterli dedi. Çok önemli değilmiş gibi konuştu hatta uyutmayın bile demedi yani. Ama tereddüt ettim ben de

Basinin arkasinin uzerine duserse tehlikeli oluyor. 1 karis yukseklikten alin uzerine, yumusak zemine dusmus sey olmamistir muhtemelen. Endise etmeden gozlemleyin.

Bravo çok zekisiniz. Tebrik ediyorum sizi keskin zekanızdan ötürü.
Hastaneye gitmeyi ben de biliyorum merak etmeyin. Tecrübesiz olduğum için koşa koşa hastaneye atmak istemedim kendimi. Belki basit bir durumdur diye.

Benle dalga geçin diye o yorumu yapmadım önce uslubunuza dikkat edin...ağız dalaşına girmek se niyetiniz o ben değilim

bana laf yetistirene kadar madem tecrübesiniz hastaneye gitseydiniz daha net bilgi almış olurdunuz burda vakit harcamazdınız

Siz yazdınız yardım istediniz bende bebeği düşünürek en ıyisi doktora gidin dedim keşke o engin zekânızı çocuğunuz için harcasaydiniz

Benle dalga geçin diye o yorumu yapmadım önce uslubunuza dikkat edin...ağız dalaşına girmek se niyetiniz o ben değilim

bana laf yetistirene kadar madem tecrübesiniz hastaneye gitseydiniz daha net bilgi almış olurdunuz burda vakit harcamazdınız

Siz yazdınız yardım istediniz bende bebeği düşünürek en ıyisi doktora gidin dedim keşke o engin zekânızı çocuğunuz için harcasaydiniz
Hanımefendi ben acil bir konuda fikir danışmışım. Konumun altına gelip ukalaca bir dialog başlatan sizsiniz. Kendi üslubunuzla cevap alınca da şaşırmamanız lazım o yüzden.
Doktorumuz hastaneyi gerek görmediği için henüz gitmedik. Ama içime sinmediği için de burada tecrübesi olan kişilere danışmak istedim.
Amacım sizin gibi insanların ego tatmin çabalarını izlemek değil, başına gelmiş olan varsa tavsiye vs vermesi. Yani sizlik bir şey yok burada. Benim konum sizin dişinize gelmez, buradan size ekmek çıkmaz.

Yeri burası değil biliyorum ama acil cevap almak için buraya yazdım.
7 aylık bir bebeğim var. Yaklaşık 15 dakika önce 2 karış kadar bir yükseklikten düştü. Yumuşak bir halının üzerine düştü ama kafa üstü diyebileceğim bir şekilde düştü. Alnının ortasında sürtünme kaynaklı kızarıklık ve ufak kan toplamaları oldu.
İlk başta çok ağladı ama kucağıma alınca kısa sürede sakinleşti. Şu an keyfi çok yerinde. Herhangi bir farklı durumu yok.
Bir problem yoksa hastaneye götürmek de istemiyorum açıkcası.
Ne yapmam lazım? Her düşme mutlaka doktora götürülmeli mi? Ne yapacağımı bilemedim. Eşime de söyleyemedim açıkcası.
İllaki bu konuda tecrübeli anneler vardır. Ne yapmalıyım?
Endişenizi anlıyorum bende bebeğim 3 buçuk aylıkken kucagimdan düştü sırt üstü hafif çizik birde kızarıklık oldu. Kusmadi .uzun süre uyutmadim ama biraz belli incinmisti. Eşime direk soyledm. Ama sizde söyleyin başkasından duymasından iyidir. Pek resimde korkulacak bişey yok sürtünme izi gibi .

Hanımefendi ben acil bir konuda fikir danışmışım. Konumun altına gelip ukalaca bir dialog başlatan sizsiniz. Kendi üslubunuzla cevap alınca da şaşırmamanız lazım o yüzden.
Doktorumuz hastaneyi gerek görmediği için henüz gitmedik. Ama içime sinmediği için de burada tecrübesi olan kişilere danışmak istedim.
Amacım sizin gibi insanların ego tatmin çabalarını izlemek değil, başına gelmiş olan varsa tavsiye vs vermesi. Yani sizlik bir şey yok burada. Benim konum sizin dişinize gelmez, buradan size ekmek çıkmaz.
Sizin gibi insanlar derken ,ego tatmini derken sizin dişinize gelmez derken şu uslubunuza bakın insanlığa bakin ukalaliga bakın hele komik gerçekten
Tartışmak için yer arayan sataşacak birini arayan birisiniz diğer üyelerden farklı bir şey ne dedim ben hastaneye gidin dedim
Çok komik gerçekten
Size söylecek hiç bir lafım yok
Kişi Kendini nasıl bilirse karşısındaki kişiyi de öyle bilirmiş

Bi saygısızlık yapmadım gayet güzel yorum yaptım burdan nasıl anlayalım hastaneye gidin madem endişe ediyorsunuz dedim kadın bana sardı hayret niyetim sadece yardım etmek çocuğa bir şey olmasın telaşım o kadar bu.kadar iyi niyetliyken bana dediği laflara bakın sinirlerim bozuldu durduk yere hiç bana uygun değildir tartışmak

Insan nerde olursa olsun kendini belli ediyor kisiligini karakterini bir şekilde belli ediyor

Üzüldüm sadece teşekkür ederim site yönetimine

Back
X