Sen bakma onlara onlar zamani gelince gorurum ben onlari. Deki ben maddiyata onem vermem parayla degil sevdigim insanla evleniyorum onun gucu buna yetiyorsa bende takarim parmagima ne olacak sanki. Esim beni sevsin deger versin ben boyle seyle takilmam de.
Insanlar konusur ancak halden anlamaz aldiris etme sen.
beraber gittik ben altını pek sevmem dedim 4-5 defa hatta iki yarım altın bozdu almayalım şimdi dedim dinlemedi bile benim canım altın almak istiyo dedi
O zaman bence siz de takmayın ilerde benim canım takmak istemiyo dersiniz. Allahım ne insanlar var ya, benim canım almak istiyo alayım. Keşke sen de başka bir tane beğenip benim canım da bundan almak istiyo deseydin..
İyide 1000 tl maas alan adamdan tek tas pirlanta istemen ne kadar mantikli ki ufacik tasli bi pirlanta bile 2000 liradan basliyo en kotu fiyati.. Bence beklentin cok yuksek senin.. Bu mantiklada mutlu olamazsin.. Pirlanta dediginde taş bildigin tas yani altin sevmiyorum diyosunda pirlantaninda parmagina geçen halkasi altin oluyo pirlanta olan kisim sadece taşı...
Kuzenlerinin dalga gectiginide yeni okudum kuzenlerinin doldurusuna mi gazina mi denir ne denir bilmyrmda boyle seylere kulak asipta nisanlinla huzurunu bozma tepkini kuzenlerine ver nisanlina degil... Bende pirlanta cok istedim hatta almak icin yaninda beni goturdu butcemize gore olanlara baktik ve tasi ufacik geldi gozumuze ikimizde begenmedik hosumuza gidenlere 5 bin 6 bin fiyat bicilince butcemizi aştığı icin kendi istegimle vazgectim ki taş parcasi yani memleket meselesi degil... Buyutmeye degmez.. Senin tek yapacagin kuzenlerinin agzinin payini vermek onlar kendi parmaklarina pirlanta takacak adam bulsunlar senle ugrasmadan once...