- 9 Kasım 2024
- 16
- 3
- 30
- Konu Sahibi 12345678954321
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta istemedimi gel yarın alalim dedi başka doktora gideceğim yarın okadar üzgünüm ki cocugum olmuyordu iki yıldan sonra gebe kaldigimi öğrenmiştim çok mutlu olmuştum bugün bu kötü haberi aldımBaşka bir kadın doğumada görün bence hemen karamsar düşünme beta değerini kontrol ettir kimyasal ve boş gebeliklerde beta düşüyor dedi bana doktorum inşallah bebeğin sağlıklıdır ve kucağına alırsın
Seni çok iyi anlıyorum canım bende nasıl sevinmiştim kaybettim nasip kısmet dedim ama içim yandı inşallah üzüntün mutluluğa dönerBeta istemedimi gel yarın alalim dedi başka doktora gideceğim yarın okadar üzgünüm ki cocugum olmuyordu iki yıldan sonra gebe kaldigimi öğrenmiştim çok mutlu olmuştum bugün bu kötü haberi aldım
Canım ben boş gebelik yaşadım ilk kontrole gittiğimde kesen güzel 5 haftalık kese boyutu 6 mm dedi on gün sonra gel dedi on gün sonra gittim kese olduğu gibi duruyor hiç büyümemiş dedi on gün önce boyutu nasılsa öyle şuanda normalde her gün 1mm büyür dedi ama büyümemiş bırak bebeği kese ilerlemediği için direk boş gebelik dedi ve kürtaj olmuştum zor bir süreç eğer kesen ilerlemediyse boştur ne yazıkkiEki Görüntüle 3523243 Merhabalar 29 ekim son adet tarihim yumurta büyütme ilacı ve çatlatma iğnesiyle gebe kaldım çatlatma iğnesini 11 Kasım'da vuruldum adet tarihine göre 7+2 haftalık gebeyim kesem gelişmiyor büyümüyor 7.3 mm ve bebek gözükmüyor doktor boş gebelik büyük ihtimal yarin gel sonlandiralim dedi böyle bişey yaşayan varmı benim haftamda boş görüp sonradan bebeği gören varmı sonlandirmalimiyim hiç kanamamda olmadı çok üzgünüm çok seneledir gebelik için uğraşıyordum gebe kaldim derken bunu öğrendim çok üzücü
Benimde şuan öyle 5 haftalıkken kesem 5 mm di 7 haftaligi geçtim 7 mm olmuş doktor dedi kesen buyumuyor çok küçük şuan en az 15 mm üzerinde olması gerekti dedi bendede kese büyümedini icin bebek falan anlaslmiyor yarın gel sonlandiralim dedi ama ben 8 haftama kadar bekleyeceğim belki bir mucize olurCanım ben boş gebelik yaşadım ilk kontrole gittiğimde kesen güzel 5 haftalık kese boyutu 6 mm dedi on gün sonra gel dedi on gün sonra gittim kese olduğu gibi duruyor hiç büyümemiş dedi on gün önce boyutu nasılsa öyle şuanda normalde her gün 1mm büyür dedi ama büyümemiş bırak bebeği kese ilerlemediği için direk boş gebelik dedi ve kürtaj olmuştum zor bir süreç eğer kesen ilerlemediyse boştur ne yazıkki
Benim 6+2 gebeliğimde kese 9 mm idi kücük denmisti ki keza sağlıksız bir gebelik olmuştu. Ama bebek vardı kalbi bile atmıstı. Kesenizin boyutu sabit kaldıysa malesef sağlıksız olma ihtimali cok yuksek. Ama size zarar vermeyecekse bir kaç gün daha zaman tanıyabilirsiniz. Ben tanıdım kendiliğinden düşük başladı kromozom baktırmak için aceleyle kürtaja girdimEki Görüntüle 3523243 Merhabalar 29 ekim son adet tarihim yumurta büyütme ilacı ve çatlatma iğnesiyle gebe kaldım çatlatma iğnesini 11 Kasım'da vuruldum adet tarihine göre 7+2 haftalık gebeyim kesem gelişmiyor büyümüyor 7.3 mm ve bebek gözükmüyor doktor boş gebelik büyük ihtimal yarin gel sonlandiralim dedi böyle bişey yaşayan varmı benim haftamda boş görüp sonradan bebeği gören varmı sonlandirmalimiyim hiç kanamamda olmadı çok üzgünüm çok seneledir gebelik için uğraşıyordum gebe kaldim derken bunu öğrendim çok üzücü
Tabiki bekleyebilirsin canım banada doktorum istersen başka doktora da gidebilirsin demişti ama ben kendisine güvendiğim için gerek görmedim inşallah seninki bir mucizeyle değişirBenimde şuan öyle 5 haftalıkken kesem 5 mm di 7 haftaligi geçtim 7 mm olmuş doktor dedi kesen buyumuyor çok küçük şuan en az 15 mm üzerinde olması gerekti dedi bendede kese büyümedini icin bebek falan anlaslmiyor yarın gel sonlandiralim dedi ama ben 8 haftama kadar bekleyeceğim belki bir mucize olur