Acil avukat veya yaşamış biri bakabilir mi

klbkbr

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
1.689
1.155
333
Merhaba arkadaşlar,
Eşimin yanında çalıştığı kişi şirketlerden birine eşime yapmış ve adam ortadan kayboldu borçlarda eşime kaldı ödeyemecrği çekler var. Kendisi saklanmayı düşünüyor 2 yaşında bir oğlum var benim de onun yanına gelmemi istiyor. Olaylar daha çok taze daha davalık olmadan benim kendimi kurtarabilmek için yapacağım şeyler nedir? Evime haciz gelmemesi için eşimle yapabileceğim bir sözleşme var mı mallar benimdir gibi veya ikametgahını falan değiştirse olur mu?
Boşanma davası açsam tekrar davalık olmadan boşanabilir miyiz kafamda bir sürü soru var lütfen bana yardım edin

Boşanmanız gerekir bence. O zaman kurtulursunuz borçlardan. Boşanma davası daha erken sonuçlanır eşinize açılacak davalardan.
Peki şimdi hemen ikametgah değiştrse en azından eşyalarımı kurtarayım diyorum. Hemen bi yere taşıyamam tek başımayım bir de. Annemle beniz sadece

Peki anlaşmalı boşanma da yine de bir miktar nafaka oğlumun sağlık eğitim giderleri fln gbi şeyler yazdırayam değil mi?
Bir an önce anlaşmalı boşanacaksınız , eşiniz ikametgahını da değiştirecek, başka yol yok gibi.

Peki şimdi hemen ikametgah değiştrse en azından eşyalarımı kurtarayım diyorum. Hemen bi yere taşıyamam tek başımayım bir de. Annemle beniz sadece
Gerek yok eşya taşımanıza zaten,açın boşanma davanızı,eşiniz hemen ikametgah değiştirsin siz evinizde yaşamaya devam edin. Eşiniz hakkında yapılacak yasal işlemler bu saydıklarımdan önce neticelenemez.

Gerek yok eşya taşımanıza zaten,açın boşanma davanızı,eşiniz hemen ikametgah değiştirsin siz evinizde yaşamaya devam edin. Eşiniz hakkında yapılacak yasal işlemler bu saydıklarımdan önce neticelenemez.
Ay inşallah teşekkürler.Dün hemen çıktm anneme geldim. Çekleri mafya gibi adamlara vermişler. Git annennde kal dedi bir de. Şu yaşımda başıma gelen olaylara inanamıyorum. Güvenme etme dedim o adama. Şimdi evime bile girmeye korkuyor.um

Ay inşallah teşekkürler.Dün hemen çıktm anneme geldim. Çekleri mafya gibi adamlara vermişler. Git annennde kal dedi bir de. Şu yaşımda başıma gelen olaylara inanamıyorum. Güvenme etme dedim o adama. Şimdi evime bile girmeye korkuyor.um
Eşiniz sizi yanına çağırıyormuş bir de,sakın gitmeyin. Annenizle çocuğunuzla güvende olursunuz. Bir avukata da eşinizle ilgili yasal prosedürü danışın isterseniz. Borçlardan nasıl kurtulabilir vs

Eşiniz sizi yanına çağırıyormuş bir de,sakın gitmeyin. Annenizle çocuğunuzla güvende olursunuz. Bir avukata da eşinizle ilgili yasal prosedürü danışın isterseniz. Borçlardan nasıl kurtulabilir vs
Gitmeyi ben de asla düşünmüyorum çünkü borçları ödeyemeyecek arama kararı çıkacak hakkında bu gidişle kaçak kaçak yaşayacak ben çocuğumla birlikte niye sürükleneyim. Ama bu mafya tarzı adamlar bana da bulaşır mı önümü keser mi çocuğumu kaçırır mı diye düşünmeye başladım

Annemlerin üst kat komşusunun kocası da böyle bir duruma düşmüştü, şirket borcu yıkıldı üstüne. Boşandılar apar topar. Ev eşyalar falan kadın devam etti iki çocuğuyla yaşamaya. Adam taşındı şehir dışına gitti bir süre, davalardan sonra da hapse atıldı.bilmem ne kadar yatıp sonra tahliye oldu.

Gitmeyi ben de asla düşünmüyorum çünkü borçları ödeyemeyecek arama kararı çıkacak hakkında bu gidişle kaçak kaçak yaşayacak ben çocuğumla birlikte niye sürükleneyim. Ama bu mafya tarzı adamlar bana da bulaşır mı önümü keser mi çocuğumu kaçırır mı diye düşünmeye başladım
Valla mafyaya bulaşacağına polise gitsin eşiniz,gerekirse teslim olsun hapis yatsın hiç değilse nerede olduğu belli olur. Kaçıp da nereye gidecek,ne zamana kadar gidecek? Bunun sonu yok ki.

Ay cok üzüldüm ya :( bir de cocuk var.. Bu devirde insan babasina guvenmiyor esiniz elin adamina nasil guvenmis. Allah yardimciniz olsun.

Allah yardımcınız olsun.
Sizin bu konuları bir avukata danışmanızda fayda var .

Polise gidip şikayetçi olun.
Nereye kadar kaçacak eşiniz?

Üstünüzde mal varlığı var mı ?
Varsa annenize ya da babanıza devredin .
Haciz konusu da bildiğim kadarıyla şöyle; mesela 2 tane televizyonunuz var bir tanesini alabiliyorlar .
Hiç bir evragı imzalamayın , taahhüt vermeyin aman ha siz de basınıza iş almayın .

Annemlerin üst kat komşusunun kocası da böyle bir duruma düşmüştü, şirket borcu yıkıldı üstüne. Boşandılar apar topar. Ev eşyalar falan kadın devam etti iki çocuğuyla yaşamaya. Adam taşındı şehir dışına gitti bir süre, davalardan sonra da hapse atıldı.bilmem ne kadar yatıp sonra tahliye oldu.
İyi bari.bazıları sonra her şey düzelnce evleniyor. Umarım ben böyle bir hatayı tekrr yapmam da.
Bir de o kdar çok şey taşadık o kadar üzüldüm hayatımı zehir etti boşanamadık. Şimdi toparlamştık ve bu sebepten apar topar boşanmak bir açıdan iyi benim için bir açıdan da garipsiyorum. Şu an tek korkum mafya olayları. Çok şükür diplomaların var annemin evi birikmiş param var. Saygın bir ailem var millete nasıl derim nasıl açıklarım bilemiyorum da. Daha anneme bile anlatamadım.

Peki anlaşmalı boşanma da yine de bir miktar nafaka oğlumun sağlık eğitim giderleri fln gbi şeyler yazdırayam değil mi?
Yazdırın tabi, normal bir anlaşmalı boşanma protokolü hazırlayın ve anlaşmalı olarak boşanın hemen, eşiniz de 5 dakika duruşmaya girip çıksın, sonra ikametgahını değiştirsin hemen, sizin evinize, eşyalarınıza bir hal gelmez o zaman.

Ay cok üzüldüm ya :KK43: bir de cocuk var.. Bu devirde insan babasina guvenmiyor esiniz elin adamina nasil guvenmis. Allah yardimciniz olsun.
Y hiç sormayın 30 kez söyledim ama bu erkeklere para tatlı geliyor . Deli gibi para kazandılar birden büyüdüler. Merak etme üstüme de mallar var bir şey olsa onu karşılar dedi. İşte devran döndü 10 milyon borç var üstündki mallar anca 1 milyon ediyor. Ve işin içine mafya girip tehdit edince. .
Kocan mi var derdin var.
Benim arkadaşımin eşi de başka borçlar takti haciz gelecekti maaşına bosandilar.
Benim anlamadığım kocanin yaptığı sacmaliklar neden kadini buluyor?
Neden kadının maaşına da haciz geliyor?
Allah'tan şu an çalışmıyorım ama babamdan miras var. Mirastan edindiğim mallara bir şey olmaz değil mi ? Bilen duyan var mı?

Y hiç sormayın 30 kez söyledim ama bu erkeklere para tatlı geliyor . Deli gibi para kazandılar birden büyüdüler. Merak etme üstüme de mallar var bir şey olsa onu karşılar dedi. İşte devran döndü 10 milyon borç var üstündki mallar anca 1 milyon ediyor. Ve işin içine mafya girip tehdit edince. .

Allah'tan şu an çalışmıyorım ama babamdan miras var. Mirastan edindiğim mallara bir şey olmaz değil mi ? Bilen duyan var mı?
Hayır miras sizin kişisel malınız, eşiniz ortak değil. Ki zaten boşanacaksınız.

Valla mafyaya bulaşacağına polise gitsin eşiniz,gerekirse teslim olsun hapis yatsın hiç değilse nerede olduğu belli olur. Kaçıp da nereye gidecek,ne zamana kadar gidecek? Bunun sonu yok ki.

Allah yardımcınız olsun.
Sizin bu konuları bir avukata danışmanızda fayda var .

Polise gidip şikayetçi olun.
Nereye kadar kaçacak eşiniz?

Üstünüzde mal varlığı var mı ?
Varsa annenize ya da babanıza devredin .
Haciz konusu da bildiğim kadarıyla şöyle; mesela 2 tane televizyonunuz var bir tanesini alabiliyorlar .
Hiç bir evragı imzalamayın , taahhüt vermeyin aman ha siz de basınıza iş almayın .

Yazdırın tabi, normal bir anlaşmalı boşanma protokolü hazırlayın ve anlaşmalı olarak boşanın hemen, eşiniz de 5 dakika duruşmaya girip çıksın, sonra ikametgahını değiştirsin hemen, sizin evinize, eşyalarınıza bir hal gelmez o zaman.
Daha olay dün oldu. Yni çeklerin günü yeni. Daha alacaklılar dava açackta para cezası çıkacaktı ödemezse hapis cezasına dönüşecek ki onun için de baya süre var diye biliyorum. Parayı hiçbir türlü ödeyemeyecği için kaçarım saklanırıö diyor. Önce baktım kendi başına konuşuyor biz nolcaz dedim. E sen gelir misin dedi sonra baktm planlar hep bizli. Hayatımız tehlkedeyse giderz fln diye düşündüm içimden tabi. Çünkü bu adamalar önce eşler ve çocuklara zarar verr. Ama tehlike yoksa onun dağ bayır elimde bi bavul kaçmam. Hayatıma ve standartlarıma o kdr ters ki. Salaklığondna bana bunları yaşattığına inanamıyorum. Bir annem var onu geri de de korkuyla bırakamam.

Boşanma da başka nelere dikkat etmeliyim kızlar ? Artk kendmi kurtarmaya bakayım

Back
X