ACİL ATEŞ

Ateş ölçer ile durumunu takip edin düzenli olarak. Eklem yerlerine kompres yapabilirsiniz yüksek olursa. Korkmayın düşer. Antibiyotiğe bile gerek görmediler ise kolay düşecek bir şeydir bu.
Gerek görmediler değil ama ilgilenmediler çocuğun bogazins bile bnm demem ile baktı İskenderunda yaşıyorum ben çocuk hastanesini diş hastanesi ile birleşti depremden sonra çocuk diş kadın dogum karma karışık kalabalık çok ilgilenmeiyolar hızlı hızlı gecistirdilerr

Dis cikartiyor olabilir denmiş, dis 38 derece uzerinde ates yapmaz.

Neyse soguk kompres yapacaksiniz, koltuk alti, diz arkasi, bacak aralarina, 30 sn arayla bezi yenileyeceksiniz.

Bu arada 11 aylik bebekten kan alinip, serum verilmis bundan daha fazla ilgilenilemez zaten, enfeksiyon gormediyse antibiyotik vermediyse bu o doktoru ilgisiz degil iyi bir doktor yapar. 11 aylik bebek bu, antibiyotigi tolere etmesi, atesi tolere etmesinden daha zordur.

Siz yine de doktorunuza goturun tabiki, prematureymis, en iyisini doktoru bilir, gecmis olsun. Ilik dus, islatilmis havlu ile sarma gibi şeylerde atese iyi gelir.

Antibiyotik vermedi diye ilgisiz demiyoum zaten boğazına bile bakmaya gerek duymadı ateşini ölçüp bıraktı ben dedim hocam bide boğazına bakarmsn diye oflayarak yapiyo ilgisiz yaptı

Ben illa antibiyotik demiyorum ama hiçbir ilac verilmemesine. Çok saçma yani hali ortada ateşi 39dan aşağı düşmedi ya kanı iyi çıktı diyordu e nabizdan hepsi kötü çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…