• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil ARH+ KAN arıyoruz.

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Bursa uludağ üni.hastanesinde yatmakta olan zehra tekin için acil arh + acil kan aranmaktadır ilgililerin 0535 687 61 90 nolu telefonu aramaları rica olur.

arkadaşlar, kan, aradığımız 21 yaşında evli bir genç kadın. lösemi.
hergün kanının değişmesi gerekiyormuş. o yüzden çok kan gerekiyor...

Bursadaki arkadaşlar inşallah yardımcı olurlar.
Allahım onu ailesine bağışlar inşallah:Saruboceq:

Canım..ayrıca bebeklerimiz konusunda..Bursa da olduğunu yazan bir arkadaş vardı.Onada özelden yazdım..bilgileri verdim.Siteye giremeyebilir..çok ağır çünkü.İnşallah bulunmuştur bile..daha sonrada ihtiyaç olsa bu arkadaş mutlaka yardımcı olacaktır a.s.a.s.

Son düzenleme:
sabah, mesaj geldi arkadaştan arayanlar varmış. gelenlerde.. Allah razı olsun hepsinden.
sizlerede çokteşekkür ederim arkadaşlar ..

hemen bir kaç arkadaşımı aradım. yarın kan vermeye gidecekler. elımden gelenı yapacagım arakadaşlar bursada çok tanıdıgım var. ınşaallah yardımcı olurum.

arkadaşlar aradım konuştum, şuan yeterınce kan bağışı olmuş numaramı bıraktım ıhtıyaçları olursa 10 kişi şuan hazır. onlar benı arayacaklar. kımse merakta kalmasın. herkese sevgıler

arkadaşlar aradım konuştum, şuan yeterınce kan bağışı olmuş numaramı bıraktım ıhtıyaçları olursa 10 kişi şuan hazır. onlar benı arayacaklar. kımse merakta kalmasın. herkese sevgıler

Canım..ne güzel haber bu.Çok sevindim.İçimizi rahatlattın.a.s.

arkadaşlar konunun guncellendıgı iyi olmuş, geçenlerde tekrar ıletışım kurdum şuan tekrardan kana ıhtıyaçları varmış, arayanlar olursa sevınırım. kan veren çok kışı varmış ama grip gibi durumlar yuzunden bir kaç arkadaşım kan veremedi. bu nedenle kan verebıleceklerın arayıp isimlerını yazdırırlarsa çok guzel olur.

bursada yaşıyorum ve kanım Arh+ sanıyorum ki gerekli kan bulunmuş ama yine ihtiyaç olursa özelden msj atabilirsiniz.. Allah acil şifalar versin..

Back