- 24 Şubat 2015
- 434
- 371
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
The marmara gayet yakin havaalanina.
Havuzu, yemekleri, kalitesi cok iyiydi gecen sene ama plaji bi degisik. Kotu degil de degisik, Kum degil, çakıl da değil. Bi bakin isterseniz.
Fiyati da gayet uygundu gecen sene. Suan son dk ne olur bilmiyorum.
Antalya merkezde butik otelde çalışıyorum. Merkez Havaalanına 18 km uzaklıkta. Seçeceğiniz bölgeler Lara, Konyaaltı, kaleiçi ve Kundu olabilir.
5 yıldız kriteri aradığınız için Akra Barut, Titanic mardan, Delphin Palace, Delphin İmperial, Asteria Kremlin Palace olabilir.
The Marmarayi yalnis hatirlamiyorsam kücük cocuk ile o kadar da iyi degil. Normal sahili yok. Sadece havuza girilir. Genel olarak ama güzel bir otel
Tabii MorrenkcimNihal biraz daha açar mısın bu otelleri :))
Bende bakıyorum da otel ama yaşayan birinden duymak daha güzel olur
Tabii Morrenkcim
Akra Barut eski Dedeman. Son derece şık, temiz, zarif bir oteldir. Kendim bir kere suit odasında kalmıştım. Hem şehir içinde hem de 5 yıldız konforunda iyi bir tercih.
Mardan Palace açıldığı sene çok sükse yapmıştı. Açılışına Richard Gere, Sharon Stone, Monica Belluci filan gelmişti. Azeri bir adamdı. Plajın kumunu bile ayak yakmasın diye beyaz kum getirmişti dışarıdan. İnanılmaz lüks bir oteldir. Benim kaldığım sene odalardaki buklet şampuan Hermes’ti. Daha sonra devlet el koydu. Titanic grubu devir aldı.
Delphin Antalya şehir içi otelcilikte en güçlü gruptur. Bu işe gönül vermiş otelci bir aile. Her bir oteli birbirinden gösterişli, kalitelidir. Oğulları Tolga Akra Barut’ların kızıyla evli.
Asteria Kremlin Palace’da konaklamadım ama çok iyi yorumlar duydum.
biz balayına bile gidemedik. 15 temmuz olaylarına geldi. ilk tatilimizde kızım birkaç aylıktı. zaten çocuk için de iyi olurÇocuklu tatil evde nasılsanız orda da öyle geçiyor çok beklentiye girmeyin. Yemek bile yiyemeden masadan kalkıyorsunuz yada yemek saatinde çocuk uyuyor. Akşam etkinliklerine katılamıyorsunuz mesela. Beklentiye girmezseniz güzel geçer
Nereyi seçtiniz?verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar birini aldık inşallah iyi geçer
kremlin sarayı:)Nereyi seçtiniz?
İyi eğlenceler şimdiden :)kremlin sarayı:)