Hayalet orkide Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2020 101 83 9 Haziran 2024 Konu Sahibi Hayalet orkide #1 Ankara Beytepe jandarma lojmanlarında misafirhanesinde kalan varmi acaba eşim eğitim icin oraya gidecek bilgi verir misinz
Ankara Beytepe jandarma lojmanlarında misafirhanesinde kalan varmi acaba eşim eğitim icin oraya gidecek bilgi verir misinz
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.911 17.544 9 Haziran 2024 Konu Sahibi Hayalet orkide #2 Eğitim için gidecekse mutlaka yer vermeleri lazım. Eşim izmire gitmişti verdiler. Şimdi Diyarbakır da yine misafirhane de Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Eğitim için gidecekse mutlaka yer vermeleri lazım. Eşim izmire gitmişti verdiler. Şimdi Diyarbakır da yine misafirhane de
Hayalet orkide Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2020 101 83 9 Haziran 2024 Konu Sahibi Hayalet orkide #3 Yanlız eğitim bir kaç hafta değil bir yil bizde kalabiliyor muyuz misafir hanelerde Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.911 17.544 9 Haziran 2024 Konu Sahibi Hayalet orkide #4 Hayalet orkide .!.: Yanlız eğitim bir kaç hafta değil bir yil bizde kalabiliyor muyuz misafir hanelerde Genişletmek için tıkla... Aile olarak misafirhane kalınmıyor diye biliyorum. Ordu evinde kalabilirsiniz. Yada dışarda apart kiralayın Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Hayalet orkide .!.: Yanlız eğitim bir kaç hafta değil bir yil bizde kalabiliyor muyuz misafir hanelerde Genişletmek için tıkla... Aile olarak misafirhane kalınmıyor diye biliyorum. Ordu evinde kalabilirsiniz. Yada dışarda apart kiralayın
Hayalet orkide Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2020 101 83 9 Haziran 2024 Konu Sahibi Hayalet orkide #5 Kusura bakmayın biz yeniyiz bu meslekte pek bir ilgim yok ordu evinde kalırsak eğer orası esyalimi iki çocuğum var orda yaşamak nasıl olur acaba Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Kusura bakmayın biz yeniyiz bu meslekte pek bir ilgim yok ordu evinde kalırsak eğer orası esyalimi iki çocuğum var orda yaşamak nasıl olur acaba
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.911 17.544 9 Haziran 2024 Konu Sahibi Hayalet orkide #6 Hayalet orkide .!.: Kusura bakmayın biz yeniyiz bu meslekte pek bir ilgim yok ordu evinde kalırsak eğer orası esyalimi iki çocuğum var orda yaşamak nasıl olur acaba Genişletmek için tıkla... Otel gibi sadece yataklar ve banyo var. Apart tutmanız daha mantıklı olur. Çocuklar kaç yaşında Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Hayalet orkide .!.: Kusura bakmayın biz yeniyiz bu meslekte pek bir ilgim yok ordu evinde kalırsak eğer orası esyalimi iki çocuğum var orda yaşamak nasıl olur acaba Genişletmek için tıkla... Otel gibi sadece yataklar ve banyo var. Apart tutmanız daha mantıklı olur. Çocuklar kaç yaşında
Hayalet orkide Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2020 101 83 9 Haziran 2024 Konu Sahibi Hayalet orkide #7 Biri 5 diğeri 1 Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Hayalet orkide Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2020 101 83 9 Haziran 2024 Konu Sahibi Hayalet orkide #8 Çocuklarla orası biraz zor olur gibi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.911 17.544 9 Haziran 2024 Konu Sahibi Hayalet orkide #9 Hayalet orkide .!.: Çocuklarla orası biraz zor olur gibi Genişletmek için tıkla... Anasınıfına başlamayacak mı. Gelmeniz şart mı uzaktan mı geleceksiniz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Hayalet orkide .!.: Çocuklarla orası biraz zor olur gibi Genişletmek için tıkla... Anasınıfına başlamayacak mı. Gelmeniz şart mı uzaktan mı geleceksiniz
Hayalet orkide Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2020 101 83 9 Haziran 2024 Konu Sahibi Hayalet orkide #10 Evet başlayacak Artvin'den geleceğiz eğitim sonrası tekrar buraya tayin verseler gelmeyiz ona vermiyorlar Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Evet başlayacak Artvin'den geleceğiz eğitim sonrası tekrar buraya tayin verseler gelmeyiz ona vermiyorlar
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.911 17.544 9 Haziran 2024 Konu Sahibi Hayalet orkide #11 Hayalet orkide .!.: Evet başlayacak Artvin'den geleceğiz eğitim sonrası tekrar buraya tayin verseler gelmeyiz ona vermiyorlar Genişletmek için tıkla... Vermeyebilirler. En mantıklısı yine eşyalı apart tutmak. Çocuğu da orda anaokuluna yazdırırsınız Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Hayalet orkide .!.: Evet başlayacak Artvin'den geleceğiz eğitim sonrası tekrar buraya tayin verseler gelmeyiz ona vermiyorlar Genişletmek için tıkla... Vermeyebilirler. En mantıklısı yine eşyalı apart tutmak. Çocuğu da orda anaokuluna yazdırırsınız
Hayalet orkide Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2020 101 83 9 Haziran 2024 Konu Sahibi Hayalet orkide #12 Şuan için en mantıklısı öyle gözüküyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy