********acil acil acil fatoş bakkal emziği arıyorum*******/bulunmuştur..

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul
Arkadaşlar kızım için acil fatoş bakkal emsiğine ihtiyacım var üretimden kalktığı için bulamıyorum çevrenizdeki bakkallarda satılıyormu yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kızım başka emzik emmyor şuan emziği bırakması içinde erken deniyorum ama bıraktıramıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim yaa bakicam yarin mutlaka sanki gormustum ama simdi varmi bilemem bulsak nasil yollicazki

silikon olursa ben bulmustumm alıyım yrn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim yaa bakicam yarin mutlaka sanki gormustum ama simdi varmi bilemem bulsak nasil yollicazki
Bulursanız ben size ücretini havale yaparım kargosuda dahil bana kargolarsınız inşallah bulursunuz
silikon olursa ben bulmustumm alıyım yrn

Emmiyor malesef bende her markadan hemen hemen her modelden emzik oldu dağıttım bir çoğunu emmiyor sadece bunu emiyor bizimde bu ay taşınma işimiz varda elimizde son iki emzik kalmıştı birini delmiş bugün son emziğe kaldık tam taşınma dönemi yeni eve alışması zor olucak bu dönemde emziği bıraktırmama zor olur inşalalh buluruz

eczanelerde yokmu yahu... küçük bakkallardada vardır çevrenizde iyi bi araştırın bizim burda rahat bulunuyor vallaha babam yıllardır satar bizim dükkanda...

Yaa canim ucreti nedirki en fazla iki lira :) bulursam haber ederim size hoscakalin

yrn yine bakarım cnm kaucukta gelmiştir belkii...sana mail attım sabahh😊

Yaa canim ucreti nedirki en fazla iki lira :) bulursam haber ederim size hoscakalin
Teşekkür ederim inşalalh bulursunuz onlarıda sonra konuşuruz bana 10-20 adet arası lazım bulursanız o yüzden ücretini gönderirim inşalalh bulunsunda
yrn yine bakarım cnm kaucukta gelmiştir belkii...sana mail attım sabahh😊

Şimdi gördüm cevap yazdım canım ama gözümden kaçan mesaj oldumu acaba arada bugüb misafirim vardı gündüz giremedimde.

Canım kayınvalidemler birara alkışlarmış benim kıza Fatoş mü markası bilmiyorum bir sordurayim senin icin

Canım kayınvalidemler birara alkışlarmış benim kıza Fatoş mü markası bilmiyorum bir sordurayim senin icin

sanırım bend egormustum bı bakıcam sızın ıcın.benımkıde ılk onu emdı sonra sılkon wee kıraz emzıge alıstı sukur kı :))o derdı bende bılıyorum yani:)))

Canim sadece ikitane varmis ama getirttirecek fiyati bir liraymis buda resmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…