Acil acil acil benim için çok önemli

mevzey

Çalış ,sev ,sevil
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.822
908
688
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum yüksek tansiyon ve nefes darlığı nedeniyle kardiyolog ve göğüs hastalıkları uzmanı na gittim. göğüs hastalıkları uzmanı tüberküloz geçirdiğimi bu yüzden leke olduğunu söyledi. İlaçlı tomografi sonucum bu ancak doktor yerinde yoktu başka doktorda bakmadı ve cuma olduğu için pzt yibeklicem o kadar endiseliyim ki kalbim sıkışıyor beynim uyuşuyor su raporu yorumlayan biri çıkar mı ?CD de var ama onu yukleyemem

Eklentiler

• 1520603369961332434478.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 57
Canım çok geçmiş olsun inşallah temiz sağsalim çıkar anlamiyom ama derdi dermani bulunur ve içinde kalmasin erken git doktorlara göster

Canım çok geçmiş olsun.
İçini rahat tut, sonuçların güzel.
Sadece leke çıkmış onun dışında diğer sonuçların gayet normal.
O da tüberküloz denen rahatsızlık dolayısıyla var. İlaç tedavisi belki yatış ve tedavi başlarlar, iyisin çok şükür..

Teşekkür ederim bir tanıdık doktor bulduk rapora göre böbrek üstü bezleri nde iyi huylu tümör ve safra kesesinde taş var dedi genel cerraha gidecekmisim çok korkuyorum umarım korktuğum şeyleri yaşamam 3 cocugum var küçükler kafamı toparlayamiyorum.Allah razı olsun Sağlıcakla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…