Acil 42 beden kap veya pardesü arıyorum

Bendede bu var canım 42 beden

$GRÝ KAP.jpg $GRÝ KAP 2.jpg

Acil 42 beden kap (diz altı hizasında) veya pardesü arıyorum öncelikli tercihim lacivert vizon siyah veya açık renkler biraz genç işi olsun ; ) alttaki örnektir

canım benim konumda 2 tane kap var biri pudra rengi diğeri vizon...vizon olan dada spor düğmeleri falan resimlerde net çıkmamış olabilir çok ucuza veirim ikisini istersen ben kapandığımda hediye gelmişti ama büyük geldiler bana

canım benim konumda 2 tane kap var biri pudra rengi diğeri vizon...vizon olan dada spor düğmeleri falan resimlerde net çıkmamış olabilir çok ucuza veirim ikisini istersen ben kapandığımda hediye gelmişti ama büyük geldiler bana

Canım baktım seninkileri alabilirim. Alsam bile küçülttürmem gerekir;-) Bi arkadaştan cevap bekliyorum 3 güne falan kesinleşir sana dönerim

Canım baktım seninkileri alabilirim. Alsam bile küçülttürmem gerekir;-) Bi arkadaştan cevap bekliyorum 3 güne falan kesinleşir sana dönerim
Canim bendede bu var armine lacivert 42 beden diğer renk internetten alinti yaptim duruşunu formen için modern ve sik istediğin tarzda olduğunu düşünüyorum bi arkada ayirtmisti para ayarlayamamis oyuzden yeniden satista

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399658551170.jpg
    $1399658551170.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $1399658575366.jpg
    $1399658575366.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $1399658598211.jpg
    $1399658598211.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 36
  • $1399658613811.jpg
    $1399658613811.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 41
Canim bendede bu var armine lacivert 42 beden diğer renk internetten alinti yaptim duruşunu formen için modern ve sik istediğin tarzda olduğunu düşünüyorum bi arkada ayirtmisti para ayarlayamamis oyuzden yeniden satista

Bi arkadaştan cevap bekliyorum canım. Olumsuz olursa seçenekleri değerlwndiricem. İlgin için teşekkür ederim

Canim kap çok güzel bu sezon mu aldin ben 44 beden giyiyorum siyah kapta gözüm kaldi:27: urun çok sikmis banada olmaz zaten bu sezon aldinizsa eğer mağazadan hemen gidip alacagim yarin:16: ay rica foto daki siz misiniz hiçte 42 beden gibi durmuyorsunuz ben 38 felan sandim :21:

Son düzenleme:
Canim kap çok güzel bu sezon mu aldin ben 44 beden giyiyorum siyah kapta gözüm kaldi:27: urun çok sikmis banada olmaz zaten bu sezon aldinizsa eğer mağazadan hemen gidip alacagim yarin:16: ay rica foto daki siz misiniz hiçte 42 beden gibi durmuyorsunuz ben 38 felan sandim :21:

Hayr canm bu sezon ürünü değil resimdeki ben değilim temsili resim sanirim o arkadsta 38 beden falandir zaten:))

Back