- 12 Ocak 2010
- 16.669
- 1
- 25.047
- 798
Konu 2sene önce açılmış, bence özelden yazıp bilgi alın bebeğin annesinden.Sonuç ne oldu ben de aynı durumdayim nolur cevap yazın .
Merhaba benimde bebeğim aynı sizin şuan bebeğiniz ne durumdaSonuç ne oldu ben de aynı durumdayim nolur cevap yazın .
Sizde 2 ay önce yazmışsınız sizde son durum ne oldu benim kızımda 2 aylık erken doğdu göz teması var gülüyor fakat hiçbir şekilde takip yok ışığı dahi takip etmiyor bazen diyorum acaba görmüyor ama öylesine gülüyor muŞuan durumunuz nasıl benim bebeğimde de aynı sorun var cevaplarsanız çok sevinirim
Merhaba benim bebeğimde de aynı sorunlar var siz en son yazdığınızda bu yana bir gelişme oldumu bebeğinizdeŞuan durumunuz nasıl benim bebeğimde de aynı sorun var cevaplarsanız çok sevinirim
hanımlar merhaba;
Lütfen yardım edin. delirmek üzereyim. bebeğim 4 aylık ve ben dahil kimseyle göz teması kurmuyor. başına böyle birsey gelen varsa allah rızası için yazsınlar. mesela benim çocuğum 6 aylık göz teması kurmaya başladı sıkma canını şimdi büyüdü gayet de sağlıklı diyen var mı? renkli cisimleri fln da takip etmiyor henüz. yalvarırım paylaşın tecrübelerinizi
hanımlar merhaba;
Lütfen yardım edin. delirmek üzereyim. bebeğim 4 aylık ve ben dahil kimseyle göz teması kurmuyor. başına böyle birsey gelen varsa allah rızası için yazsınlar. mesela benim çocuğum 6 aylık göz teması kurmaya başladı sıkma canını şimdi büyüdü gayet de sağlıklı diyen var mı? renkli cisimleri fln da takip etmiyor henüz. yalvarırım paylaşın tecrübelerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?