• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL! 4 Aylık Bebeğim göz teması kurmuyor !

Konuyu açan kişinin adınının üstüne tıklayınca, profıl sayfası açılıyor. Orda özel mesaj secenegini görürsünüz zaten.

Merhaba benim bebeğimde 4 aylık aynı durumdayız sizin ne gibi gelişme oldu sonrasında benim ilk kızımda atipik otizmli o yüzden endişeleniyorum

Şuan durumunuz nasıl benim bebeğimde de aynı sorun var cevaplarsanız çok sevinirim
Sizde 2 ay önce yazmışsınız sizde son durum ne oldu benim kızımda 2 aylık erken doğdu göz teması var gülüyor fakat hiçbir şekilde takip yok ışığı dahi takip etmiyor bazen diyorum acaba görmüyor ama öylesine gülüyor mu

hanımlar merhaba;
Lütfen yardım edin. delirmek üzereyim. bebeğim 4 aylık ve ben dahil kimseyle göz teması kurmuyor. başına böyle birsey gelen varsa allah rızası için yazsınlar. mesela benim çocuğum 6 aylık göz teması kurmaya başladı sıkma canını şimdi büyüdü gayet de sağlıklı diyen var mı? renkli cisimleri fln da takip etmiyor henüz. yalvarırım paylaşın tecrübelerinizi

hanımlar merhaba;
Lütfen yardım edin. delirmek üzereyim. bebeğim 4 aylık ve ben dahil kimseyle göz teması kurmuyor. başına böyle birsey gelen varsa allah rızası için yazsınlar. mesela benim çocuğum 6 aylık göz teması kurmaya başladı sıkma canını şimdi büyüdü gayet de sağlıklı diyen var mı? renkli cisimleri fln da takip etmiyor henüz. yalvarırım paylaşın tecrübelerinizi

Bebeklerinizin son durumu nedir acaba oğlum şu an 4 aylık aynı durumdayız lütfen cevap verin 🙏

Back