açıköğretimden öğretmen olma şansı...

teşekkür ederım..çok tıye alınan aöf okul ööncesı mezunuyum hocam..

öğretmenlıkte ortam ve art nıyetlıler dışında sorun yaşamazsınız pek..

ben ucretli öğretmenlıkle 3.sınıfta çıktım bu yola..o nedenle olmaz demeyın deneyın..sızden çok şey gıdıyor bu uğurda hangı iş olursa olsun..pışman olmayacağınız tercıhler yapmazsanız ne mutlu meslekte..hayırlısı olsun hocam..

ben çift mıde dediğim bir arkadaşımı anlatayım sıze o geldı aklıma sizi okuyunca:)

benım arkadaş bankacıydı..tanıştığımda yaş 32..evlı..hayalı mi??bakın neydı..

kendısı once işi bırakmiş..açıkoğretıme başlamiş okul önc..sonra stajdı sınavdı bu çileye katlanırken..hamile de kalmak için uğraştı..

ne mı oldu?? 35ınde mezun oldu atandı..şu an haber alamıyorum ama belki annedır..

içinızde varsa o ıstek deneyın..sadece ilerıde keşke dememek için bıle size verılen fırsatları sonuna kadar değerlendırıp bu ımkanları zorlayın..

Bende aöf ingilizce öğretmenliği mezunuyum.Bizim biraz daha farklıydı tabi.Yüzyüze 2 sene eğitimimiz vardı.Zordu ama 4 senede başardık birçoğumuz.Okadar sağlam o kadar kaliteli mezunlar verip öğretmenliğe başladılar ki...
Ama sonuna geldi sanırım bu bölüm. 4+4+4 ile kapatılacagı kesınlestı sanırım.Oyle bır haber okudum en son.

Şimdi sınırlı sayıda ve yuksek puanla gırılen ıng ve okul oncesı ogrt harıc edebıyat felsefe falan faso fıso onlarda atancak kapasıte en gezer daha ygs-lys gecememısler kpss gıbı baba bır sınavda toslarlar keza allahtan formasyon almak ıcın yıne ales geldı bunlar evde yatarak ıkı uc sayfa okuyup kı bazı zamanlar aof de aynı soru tekrar cıkar bılınene gercek neyse yuksek dıp ıle cıkıp orgun egıtımde aılseısnden uzak emek gosteren ınsanların hakkı yenecektı.kısaca alesı gececekte kpss yı gececekte hayal gıbı edebıyat ogrt bolumune bıle matemey-tıgı yuksek yaparal gırıyor ogrencıler aof ısınız zor

ingilizce öğretmenliği açk öğretim çok yüksek puanla giriliyo kontenjanlı ama kapatıldı kesinlikle kimseye tavsiye etmem çok zor ve insanı mafeden bi bölüm :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…