bu bölümden mezun olanlar için atanmak biraz zor olur..
öncelik sırası eğitim fakültelerinde
ikinci öncelik fen edeb fakülteleri
açıköğretimler 3. öncelikli olacak
şuan hali hazırda 1. öncelikli eğitim fakültesi mezunlarının birçoğunun atanamadığını düşünürseniz
bu bence yine bi para tuzağı olacak gibi..
bu bölümden mezun olanlar için atanmak biraz zor olur..
öncelik sırası eğitim fakültelerinde
ikinci öncelik fen edeb fakülteleri
açıköğretimler 3. öncelikli olacak
şuan hali hazırda 1. öncelikli eğitim fakültesi mezunlarının birçoğunun atanamadığını düşünürseniz
bu bence yine bi para tuzağı olacak gibi..
oncelik falan hikaye. hersey kpss ye bakar canım.opuyorumnanaktan
aslında bir konu açtım ama burda sorayım ben açıktan 1.sınıftaydım ama sınıfta kaldım başka bölüme geçiş yapabilirmiyim
öncelikle edebiyat bölümünü AÇIKTAN bitirebiliyorsanız bitirin öyle konuşun bence kıslarr
aslında bir konu açtım ama burda sorayım ben açıktan 1.sınıftaydım ama sınıfta kaldım başka bölüme geçiş yapabilirmiyim
eğitim mezunları ile tezsiz yüksek lisanslı bölüm mezunları eşit koşullarda atanır.. diğerlerinin atanma şansı artık hiç yoktur. kpssden 100alsanız bile atanamıyorsunuz.çünkü ilk cümlede saydığım yığılmaların bitmesi gerekiyor öncelikle..
ister güvenir,ister güvenmezsiniz..bilgi kesindir..ihitayacı olana faydalı olmak için yazdım.
hakarete,saygısızlığa varan bir yorum yapmayın.
katılıyorum tatlım sana tamamen öncelikler var bu ülkede her zaman hiç bişey o kadar kolay deil yani haa girmek gercekten cok kolaylaştı ama okumak hiç kolay deil bitirkete öylee tabi onada okumak denirse özellikle edebiyat acısından ondada mı test tekniği ile sınav olacaklar acaba cok merak ediorum lisede de test üzerinde anlatırlar beyitleri vs.yi artık nasıl olacaksa o bence acıktan edebiyat sırf hobi olsun bi kültür olsun die okunabilir ama öğretmen olmak için ASLAAAAA yetersiz kalırr
Mesleğimizin ne kadar önemli olduğunu bizler biliyoruz. Aslında toplumun büyük bir kesimi de bunun farkında. Her daim eksiklikler görülünce öğretmenlik mesleğinin önemi üzerine konuşan,öğretmenlere daha fazla gayret gösterin mesajları veren yöneticilerimiz nasıl olur da açıköğretimden öğretmen adayı çıkartmayı düşünürler. Buna anlam vermek çok zor cidden.
Yakında açıköğretim mezunu doktor ve avukatlar da görürsek hiç şaşırmayalım.
BU kadar basit mi bu işlerlmaz:
katılıyorum tatlım sana tamamen öncelikler var bu ülkede her zaman hiç bişey o kadar kolay deil yani haa girmek gercekten cok kolaylaştı ama okumak hiç kolay deil bitirkete öylee tabi onada okumak denirse özellikle edebiyat acısından ondada mı test tekniği ile sınav olacaklar acaba cok merak ediorum lisede de test üzerinde anlatırlar beyitleri vs.yi artık nasıl olacaksa o bence acıktan edebiyat sırf hobi olsun bi kültür olsun die okunabilir ama öğretmen olmak için ASLAAAAA yetersiz kalırr
evet okumak kolay degil. ama okuduktan sonra ogretmen olma sansı sızle aynı
kanunlar oyle diyo. eşit haklara sahibimiz. sen ve senin gibiler ne düsünürse düsünsün. orgünde okuyupta hakkını b-veremeyen ogretmenlerde var.hobi olsun diye daha baska seyler okuyoruz canım.
Emin olun burda kimse sizin bir meslek sahibi olmanıza karşı değil. Hatta ben her kadının imkanları da zorlayarak çalışmasından yanayım. hayat bu ne getireceği belli olmaz ve mesleği olursa ve çalışırsa kadın kendini daha güçlü hissedebilir çünkü.
Ancak bu meslek hakkında yeterince bilgi sahibi olmadan ve en önemlisi de mesleğin içine girmeden bazı öğretmenlerin mesleğinin hakkını veremediğinin yargısına varamazsınız. Bunu veliler de yapmak ister bazen ve her öğretmen velinin nerde durması gerektiğini belitir.Önce öğretmen olmaya hak kazanacaksınız sonra bu mesleğin zorluklarını öğreneceksiniz ondan sonra bazı yargılara varabilirsiniz.
Kaldı ki bugün binlerce fakülte mezunu atanma derdiyle uğraşırken bir de açıköğretimden öğretmen alımına başlanması tamamen politiktir ve göz boyamadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?