Açıköğretim okumak faydalımı?

elaya86

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
26
1
286
38
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.Haziran ayında 4 senelik açıköğretim işletme mezunu oldum.maalesef hala işsizim ve artık keşke hiç boşuna bitirmeseydim diye isyan ediyorum:sinifsinif:Bende aöf bitirdim ve güzel yerlerdeyim diyen ve moral vericek arkadaşlar varsa sevinirim.yoksa durum cidden vahim ev hanımı olup çıkıcaz valla:hulya:

marmara üniversitesi iktisat bitiren arkadaşım
BİM de kasiyercilik yapıyor...
ne demek istediğimi sen yorumla canım :sm_confused:

Süleyman Demirel Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu eltim var ve işsiz kendisi...Alakası yok açıköğretimle falan memlekette istihdam sorunu var ...

marmara üniversitesi iktisat bitiren arkadaşım
BİM de kasiyercilik yapıyor...
ne demek istediğimi sen yorumla canım :sm_confused:

evet iyi üniv.mezun olanlar var ve de işsiz ama gene de umutsuzluğa düşmemek gerekiyor. Uğraşınca bir şekilde bir yerlere gelinebileceğini düşünüyorum.Benim bir arkadaşım aöf işletme bitirdi ve kpss ye girdi gerçekten çok çalıştı ve iyi puanda aldı memur olarak devlete atandı.Demekki faydası oluyormus. Ben ikinci ünv olarak aöf işletmeyi bitirdim.Aöf sadece işletme bilgisi almamı sağladı mühendis olmasaydım diplomayı bende değerlendirirdim bir şekilde. İlerde belki kullanabilirim bellide olmaz.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…