• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açıköğretim nasıl bisey?

lilypellaa

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
42
4
13
Ankara
Arkadaşlar ben bu yıl mezun oldum. Ygs 3- 333. Dil mezunuyum. Ama lys puanım cok iyi değil. Lehce latince gibi yerler tutuyor ankarada. Sehir dışı istemiyorum. Açık öğretim mi tercih etmelimiyim yoksa ek tercih mi yapmalıyım?

Arkadaşlar ben bu yıl mezun oldum. Ygs 3- 333. Dil mezunuyum. Ama lys puanım cok iyi değil. Lehce latince gibi yerler tutuyor ankarada. Sehir dışı istemiyorum. Açık öğretim mi tercih etmelimiyim yoksa ek tercih mi yapmalıyım?
Açık öğretimi de tercih etmek istiyorsan ek tercih yapacaksınız ek tercih zamanı.

Açıköğretim tercih süresi 14 eylülde bitiyor. Ek tercihlerimi 15-19 eylül de yapcam süresi geçmiş oluyor
Açık öğretim yeni kayıtlar bügün bitiyor,eğer açıkögretimden tercih etmek istiyorsan aynı diğer öğrenciler gibi merkezi yerleştirme olan 15-19 Eylül arası yapacaksın,aöf de Anadolu üniversitesine bağlı bir fakültedir ve diğer üniversitelerde aynı anda yapılır,aöf için ayrı ek tercih yoktur,sadece kayıt süresi bir uzun olur tek farkı bu.

Peki hem normal tercih hemde bir iki tane aöf tercihi yapabilirmiyim? Ek tercihler açıklanınca aöf kodları oluyormu tercih listesine yazmam icin

Peki hem normal tercih hemde bir iki tane aöf tercihi yapabilirmiyim? Ek tercihler açıklanınca aöf kodları oluyormu tercih listesine yazmam icin
Oluyor,ama YÖK ek tercihleri açıklamadı galiba resmi olarak.

Back