• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açıköğretim meslek lisesine yeni kayıt yaptıran varmı??

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
0
KIZLAR
BU DÖNEM AÇIKÖĞRETİM MESLEK LİSESİNE YENİ KAYIT YAPTIRAN VARMI ARANIZDA??
benim için önemli....

slm arkadaşım ben yaptırdım çocuk gelişimi bölümmüne yazıldım bakalım seneye ders başlayınca gidebilmek nasip olurmu sen ne düşünüyorsun

eşim kaydoldu canım
hafta sonları derse girmesi gerekiyormuş.daha detaylar belli değil ama derse girmesi gerek onu biliyorumbenneyaptımki

arkadaşım hafta sonları 2 gün yada hafta içi akşamlaraı olanda var ama ilk sene yok 2.sene dersler başlıyo ben çocuk gelişimine yazıldım hiç olmassa bitirirsem allahım nasip ederse evde çocuğuma bakayım diye

slm arkadaşım ben yaptırdım çocuk gelişimi bölümmüne yazıldım bakalım seneye ders başlayınca gidebilmek nasip olurmu sen ne düşünüyorsun

ben geçen sene kaydodum çocuk gelişimi bölümüne.. evet yüzyüze eğitim şart...dersler zorluyo. özellikle çocuk ruh sağlığı.. başlayınca görürsün inşallah..zemuszemus

KIZLAR
BU DÖNEM AÇIKÖĞRETİM MESLEK LİSESİNE YENİ KAYIT YAPTIRAN VARMI ARANIZDA??
benim için önemli....

merhaba.ben düz açık lisedeydim geçiş yaptım.bölüm çocuk gelişimi.yüzyüze eğitimi de bu sene başlıcakmışşu an kredim 45 yüz yüze eğitim olduğu için 3 yıl okula devam etmen gerekiyo.sormak istediğin bişi olursa sorabilirsin herkese başarılar

açık meslek lisesine yeni kayıt yaptıranların belgeleri evlerine geldi mi acaba?
yüzyüze eğitimler ne zmn başlıyor?

Back