• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açıköğretim lisesi çocuk gelişimi bölümü için bilgisi olanlar

Yüz yüze eğitim nasıl gülbebek... Verimli olabiliyormu..?? Sen hangi şehirdesin? profiline bakmadım..
Aklıma bişeyler geldikçe emin ol seslenicem sana, çünkü sen bizim için bilir kişisin...:40:
Sigaaa canım evett istiyorumm bu bölümüü....:34:
Msj sayını doldurmamışsın dahaa amma uyuşukmuşsun yaaa aaaa....:22:

almira buarada msj sayım 97 olmuş bununla 98

almira canım sen çalışıyomusun.gündüzleri hiç girmiyosunda.gerçi saat daha 10 muş:61:ya ben bu alttaki resimleri yeni keşfettim biliyomusun.çok şekerlermiş. emekleyen bebeğe basınca neoluyo acaba:emir_bebek::nazar::kkk::72:bide şunu beğendim:27:bide bu:51:

her halde 100 oldu dimi hata geçti bile bi deneyim.ilk msj sana.hadi bismillah.sanki çok büyük bişey başarmışım gibi

gül bebek inşllh sende hayallerini gerçekleştirisin.zaten az kalmış inşllh mmezunundada bi sorun çıkmaz.biz daha o seviyelere bile gelmedik.yetkili kişiler kayıdın yapıldı dedikten sonra sana kağıt felan verdimi şifren felan yazan.sonra kaç günde i.nette aktif hale gelmişti kaydın hatırlıyomusn.kayıt yaptırdıktan sonra incelemeye alındınmı.çok soru sormadım dimi

amin cnmm inceleme olsaydı almazlardı o kağıtta meb aöl öğrenci girişinden aktif olup olmadığını kontrol edebilirsin...banada verilmişti o kağıttan yeni kayıt olduğumda sanırım bir kaç gün geçmişti ama tam hatırlamıyorum korkma sigaa korkmmaa :))):9::9::9::9:

gül bebek inşllh sende hayallerini gerçekleştirisin.zaten az kalmış inşllh mmezunundada bi sorun çıkmaz.biz daha o seviyelere bile gelmedik.yetkili kişiler kayıdın yapıldı dedikten sonra sana kağıt felan verdimi şifren felan yazan.sonra kaç günde i.nette aktif hale gelmişti kaydın hatırlıyomusn.kayıt yaptırdıktan sonra incelemeye alındınmı.çok soru sormadım dimi

bu konu hakkında geniş bir zamanda konuşuruz bugün pek müsait değilim canımama yinede cvp vermeye çalışıcam...

kızlar aranızda yeniyim
bugün açık lise kayıtı yaptırmak için halk eğitime gittim meslek olarak çocuk gelişimi yada finansal muhasebe bölümlerinin arasında çok kararsızım aslında çocuk gelişimini çok seviyorum fakat mantığım finansal yönde bunun için sıradan ayririm eve geldim kararsızlığımın yüzünde sizce hangisi daha cazip bana yardımcı olursanız çok sevinirim pazartesine kadar düşünmek istiyorum

ben muhasebe bölümü mezunuyum ama her yerde iş bulamıyorum çocuk gelişiminin önü açık tabi çocukları seviyorsanız ben çocuk gelişimine geri döndüm hem öğretmenlik bayanlar için en güzel meslek karar sizin... :):70:

ben muhasebe bölümü mezunuyum ama her yerde iş bulamıyorum çocuk gelişiminin önü açık tabi çocukları seviyorsanız ben çocuk gelişimine geri döndüm hem öğretmenlik bayanlar için en güzel meslek karar sizin... :):70:

ben çocukları çok seven biriyim hangi çocuk olursa olsun içim erir onlara bakarken ...benimde 1 yaşında (15 aylık) bir kızım var zaten annelik iç güdüm çocuk gelişiminden yana mantığken muasebe seçimidi artık bakıcam yaa herşeyin hayırlısı

ben çocukları çok seven biriyim hangi çocuk olursa olsun içim erir onlara bakarken ...benimde 1 yaşında (15 aylık) bir kızım var zaten annelik iç güdüm çocuk gelişiminden yana mantığken muasebe seçimidi artık bakıcam yaa herşeyin hayırlısı

çok güzel Allah bağışlasın şöyle düşünmek gerekirse okulu bitirip bir yerde çalışmaya başladığınızdada çocuğunuzun başında olacaksınız.Çünkü o zaman okula gidecek belkide çocuğunuzun öğretmeni olacaksınız.Bundan güzel bir duygu olamaz herhalde :) Yolunuz açık olsun ama bana kalırsa muhasebe bana göre değil size göre nasıldır bilemem :70::70::70:

kızlar çoooook önemli bişi sorcam. bende dün kayıt oldum açık liseye. adam yanımda bilgilerimi girdi. çıktıyı aldı ve bana imzalattı. ama şifre vermedi. seni arıcaz dedi. acaba beni kaydettimi. sizdede böyle oldumu. şifreyi ne zaman verdiler size. lütfen paylaşın. ben kaydoldum mu sizce. sonra eve gelince tel açtım şifre vercekmişsiniz unuttunuz felan dedim. yok o iş uzun süreceği için burda bekletmedim sizi sonra biz sizi arıcaz dedi. acaba inansam mıki ???

kızlar çoooook önemli bişi sorcam. bende dün kayıt oldum açık liseye. adam yanımda bilgilerimi girdi. çıktıyı aldı ve bana imzalattı. ama şifre vermedi. seni arıcaz dedi. acaba beni kaydettimi. sizdede böyle oldumu. şifreyi ne zaman verdiler size. lütfen paylaşın. ben kaydoldum mu sizce. sonra eve gelince tel açtım şifre vercekmişsiniz unuttunuz felan dedim. yok o iş uzun süreceği için burda bekletmedim sizi sonra biz sizi arıcaz dedi. acaba inansam mıki ???

benim bildiğim size verdikleri öğrenci belgesinde şifrenin yazması lazım genel olarak böyle oluyor

kızlar yokmu aranızda hiç kimse kaydolan. nasıl oldu seni sonra arıcaz dedilermi ???????*

Canım o iş öyle olmaz hangi bölüme kaydoldun normalde biz sizi arayacağız falan diye birşey yok eğer ki yüzyüze eğitim falan alacaksan kontenjan falan olmaz açıkta kalırsın boşuna bence git işin aslını öğren neye imza attınn onuda bilemiyorum ama vereceği tek kağıt öğrenci olduğuna dair bilgilerin ve öğrenci şifren olması gerekir işin aslını mutlaka öğren...

Canım o iş öyle olmaz hangi bölüme kaydoldun normalde biz sizi arayacağız falan diye birşey yok eğer ki yüzyüze eğitim falan alacaksan kontenjan falan olmaz açıkta kalırsın boşuna bence git işin aslını öğren neye imza attınn onuda bilemiyorum ama vereceği tek kağıt öğrenci olduğuna dair bilgilerin ve öğrenci şifren olması gerekir işin aslını mutlaka öğren...

evet yüzyüze eğitim alcam. hatta maol sitesinde de var benim kayıt işlemi için imzaladığım kağıt. Kısaca şöyle anlatayım. kağıtta kimlik bilgilerim mezun oldğ. okul yüzyüze eğitim alcağım okul adresim tc nom seçtiğim bölüm hepsi yazıyordu. adam çıktısını aldı ve bende imzaladım. bu 1. kısım. maol sitesinde diyor ki bir de 2. kağıt var ayrıca onun çıktısı alınıp öğrenciye verilir. ondada öğrenci no ve şifre yazar. ama işte onu vermedi. seni arıcaz dedi. bende dedimki bu 24 eylülde başlıcaklar arasındayım değilmi dedim evet dedi. o zaman 24 ünde geliyorum kitaplar ne olcak ders seçimi falan dedim biz sizi arıcaz dedi.

evet yüzyüze eğitim alcam. hatta maol sitesinde de var benim kayıt işlemi için imzaladığım kağıt. Kısaca şöyle anlatayım. kağıtta kimlik bilgilerim mezun oldğ. okul yüzyüze eğitim alcağım okul adresim tc nom seçtiğim bölüm hepsi yazıyordu. adam çıktısını aldı ve bende imzaladım. bu 1. kısım. maol sitesinde diyor ki bir de 2. kağıt var ayrıca onun çıktısı alınıp öğrenciye verilir. ondada öğrenci no ve şifre yazar. ama işte onu vermedi. seni arıcaz dedi. bende dedimki bu 24 eylülde başlıcaklar arasındayım değilmi dedim evet dedi. o zaman 24 ünde geliyorum kitaplar ne olcak ders seçimi falan dedim biz sizi arıcaz dedi.

çocuk gelişimine kaydoldum hatta kayıt için 50 tl istedi verdim yeterki kaydolayım diye. aslında 5 tl yazıyot maolun sitesinde

eğer kaydetmesin beni valla ilçe millieğitime olmadı il milli eğitime olmadı ankaraya o da olmadı milli eğitim bakanına ulaşırım. hatta no 50 tl nin makbuzunu da aldı benden yani 50 tl verdiğimi ispatlamamam için. ben herşeyin farkındaydım ama yeterki kayıt olayım diye sesimi çıkarmadım.

Back