How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Açıköğretim lisesi çocuk gelişimi bölümü için bilgisi olanlar

slm almira sana yeni kayıt olduğuna dair kağıtlar verdilermi.numaran ve şifren yazan yoksa sana haber veririzmi dediler

banada bugün için gelmemi söylemişlerdi.gittim kayıt yapıldı dedi ama i.netten takip edin dedi numara şifre verdi.ordanmı belli olacak kayıdımızın olup olmadığı.bizi incelemeyemi alcaklar şimdi.eğer tc numaramızı girerlerse çıkar kaydımız

hayırdır Almiraa neden düşüncelisinn canım bak benden söylemesi bu işin peşini bırakma zorla zorlayabildiğin kadarr ilk dönem uzak bir okulda okursun sonra nakilini yakın bir yere aldırırsın aöfyide düşünme söyleme bakalım çıkmaz diye düşünüyorum
....

sigaa kayıdın hayırlı olsun öğrencilik aktif yazacak inşallah sayfanda...

hayırdır Almiraa neden düşüncelisinn canım bak benden söylemesi bu işin peşini bırakma zorla zorlayabildiğin kadarr ilk dönem uzak bir okulda okursun sonra nakilini yakın bir yere aldırırsın aöfyide düşünme söyleme bakalım çıkmaz diye düşünüyorum
....

sigaa kayıdın hayırlı olsun öğrencilik aktif yazacak inşallah sayfanda...

Gülbebek sağol canım yaa ne güzel destek veriyorsun..:71:
Gittim anlattım yaa sistemler dolu falan.. Evrakları bıraktım 12 sinde tekrar gidicem okulaa..
Umudumu yitirmiyorum ama tırsmıyoda değilim hani...:78:
Amann yaaaa mevlam neyler neylerse güzel eyler....
Beklemedeyim...:61:

Gülbebek sağol canım yaa ne güzel destek veriyorsun..:71:
Gittim anlattım yaa sistemler dolu falan.. Evrakları bıraktım 12 sinde tekrar gidicem okulaa..
Umudumu yitirmiyorum ama tırsmıyoda değilim hani...:78:
Amann yaaaa mevlam neyler neylerse güzel eyler....
Beklemedeyim...:61:

hayırlısı canım dediğin gibii ama yinede kovalamak lazım açıköğretim lisesiyle hiç ilgilenilmiyor herkes kafasına göre cvp verip kafasına göre uğraşıyor malesef peşine düşmek lazımmmmm..

tşkkr ederim gülbebek ama kaydım daha kesin olmadı. sadece başvurdum dediğin gibi oturduğum yere uzak ama yeterki olsunda giderim heralde allah'ın izni ile.ama daha kesin deyil.

bazı kağıtlar verdi orda çalışan bayan kaydımın olduğuna dair ama şuan inceleniyor galiba kayıt baş vurum.heran bi aksilik çıkabilir yani

çok dua ettim olsun diye hatta dileklerin kabul olması için bazı dualar buldum i.netten.onları okudum.yani elimden gelen bu dua etmek.

almiranın dediğin gibi bizim için en hayırlısı neyse o olur inşallh.biliyorum almira yani zeynepte benim gibi çok istiyo bu bölümü. inşallh allah herkezin gönlüne göre verir

gülbebek sanada bize destekte bulunduğun için en azından bize teselli olduğun için tşkkr ederim.sen anaokulu öğretmenimisin?sende açık lisedenmi okuyup bitirdin.bide son bisoru ben bu aşamaya kadar geldiysem sence kaydım olmuşmudur yani aktif olurmu sence

kayıt parası felan aldılar şifre okul no felan verdiler.i.netten girebiliyorum çıkıyor kaydım yani kayıt yazıyo.ama aktif felan yazmıyo.sence bi sorun çıkarmı.inceleme yaparlarmı

bazı kişiler ana okulu öğretmenliğinin zor olduğunu söylüyor.yani okadar çocukla uğraşmayı bide bende migren var.sence zorlanırmıyım nedersin.bende sanki kaydım yapıldı bitirdim.öğretmen olmuşum gibi konuştum dimi. neyse hayal etmekte güzel.şimdilik bizim için bunlar hayal.neyse senide sıkmayım.

ne demek rica ederim destek vereceğim tabikide ben sizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı yollardan bende geçiyorum.Yüzyüze eğitime devam ediyorum arkadaşlar.Profilimi gizli tutuyorum o profil hayalimdeki profil ona ulaşınca değiştirmek zorunda kalmayacağım çünkü.Bakın normalde üniversite kaydı silinmiş kişiler alınmıyor ama ben kayıt olabildim sorunsuz Allaha şükür hemde 2 tane üniversite terkim.bu sene 2. senem tam 1.5 senem kaldı inş. Kızlar çok güzel bir bölüm cesaret olmadan olmyor bakın benim sınıfımda mezun olan ve üniversite okuyan var.Profilmi gizlemeye çalıştım belki tanır birileri diye :))) Amaa sizin için herşeyi cvplayabilirimm yeter ki isteğiniz olsun bende sizler gibi ağlayarak başladım olayaa ben ne yapacağım beni almıyorlar diyee meb şahıslar şüpheli konuşuyor hocalarım olur bu kazanılmış bir haktır eğer 2.liseye alındıysan mezun olduğun lisenin üniversitesinide okumaya hakkın var dediler ve cesaret edip bende kayıtları bekliyorum üniversiteye girmek için..Yarın birgün silmeye kalkarlarsa açarım bir dava ve paşa paşaa kazanırım...O yüzden tavsiye ediyorum.Ana okulu öğretmeni olmak bence çok güzel çocukları seviyorsanız.Hocamın birine anaokulu öğr olmak ne demek diye sormuşlar hocamda kalkmış demişki anaokulu öğr olmak çocuğun burnu aktığında onu tiksinmeden silebilmektir onu herşeyiyle sevebilmektir demiş..Anasınıfı öğretmeni olmak ayrıcalıktırr sorumluluktur...Ama tavsiye ediyorummm.Sorunuz varsa cvplayabilirim...:71::71::71::70::70::70:

Sigacım korkmaaa inş sorunsuz kayıt olacaksınnnn...

bende bugün kayıt oldum ünvrste terkim sorun çıkarmadan kaydımı yaptırdım ünrste terk olduğmu sormadılar bende söylemedim innş sorun çıkmaz şimdi okuyunca panik oldum

Yüz yüze eğitim nasıl gülbebek... Verimli olabiliyormu..?? Sen hangi şehirdesin? profiline bakmadım..
Aklıma bişeyler geldikçe emin ol seslenicem sana, çünkü sen bizim için bilir kişisin...:40:
Sigaaa canım evett istiyorumm bu bölümüü....:34:
Msj sayını doldurmamışsın dahaa amma uyuşukmuşsun yaaa aaaa....:22:

yüz yüze eğitim nasıl gülbebek... Verimli olabiliyormu..?? Sen hangi şehirdesin? Profiline bakmadım..
Aklıma bişeyler geldikçe emin ol seslenicem sana, çünkü sen bizim için bilir kişisin...:40:
Sigaaa canım evett istiyorumm bu bölümüü....:34:
Msj sayını doldurmamışsın dahaa amma uyuşukmuşsun yaaa aaaa....:22:

yüzyüze eğitim çok güzel sevebilene tabiki caps lock tuşunu kapatamıyorum kusura bakmayın.verimli olmaz olur mu herşeyi öğreniyorsunuz insan neler öğreniyor neler farklı ve zevkli gerçekten ağır olan tek ders gelişim alanları biraz sıkıcı ama ondanda öğrenecek çok şey var.üniversite terk olan arkadaşım korkma umarım hiç bir sorun çıkmayacaktır çünkü bendede aynı bende terktim kaydolduğumda ve problem çıkmadı 2.sınıftayım.:):70:

Back