Açıköğretim lisesi çocuk gelişimi bölümü için bilgisi olanlar

Günaydınn..Kayıt olan var mı aranızda arkadaşlar?
Birşey sormak istiyorum kız kardeşim kayıt olacak benim de hem o liseye devam etmek istiyor hem de bu sene öss ye girip polislik için uğraşmak istiyor acaba öss puanı düşer mi bu liseye devam ettiği için .Teşekkürleer....

Birkaç saat kaldı....
Sabah 9 gibi evden çıkıcam ve okula gidicem...
Allahım ne olur önüme çıkacak olan engelleri kaldır..
Senin herşeye gücün yeter...
İzin ver Rabbim yarın kaydımı olup mutlu bir şekilde evime döneyim..

Ne yaptınız merak ettim iyişaallah iyi haberlerle gelmişsinizdir.

Bölgemdeki okulun kontenjanı dolmuş...!
Acayip şaşkın bir halde eve döndüm ama giderken çook duaa etmiştim Rabbim hayırlı olacaksa kaydımı olayım diye..
Nedense çook üzülmedim ettiğim dua aklıma geldi... Demekki hayırlı olmayacaktı bu okul... Ama bir yandan daa eve biran önce varıp netten diğer okullara bakıp aramak geçti.. Aslında okulun hemen karşısında kontürlü telefoncuya girdim ve bilinmeyen numaralardan bakırköy ve bağcılar mesleğin nosunu aldım..(bağcılar ne alakaysa..)
aklıma hemen bu iki okul geldi..
Aldım aradım onlarınki de dolmuş...
Eve geldim annem (kayınvalidem) hariç herkez uyuyor.. Netten araştırmaya başladık ayrı pc lerden...
o hemen bulup aramışşş Alikulu sistemler çöktü ayın 25 de kayıtlarımız başlıcak demiş telefonun diğer ucundakii.....
İnanamadıım.... bende aradımm gerçekten öyleeeeeeeeeeeeeee..... (Canım Annem tekrar teşekkürler..)
Ve bu sabah işimi sağlama alıyım diye okula gittimm dedikleri gibi zaten kapıyada asmışlar kayıtlar
25 ağustosta diye..
Şuanda kontenjanı dolmamış bir okul buldum 180 kişi alacaklarmış...
Amaaa
aması var işte kayıt esnasında benim aöf çıkarsa hayeller geri teper... Bu film de burda biter........
İşte böyleeeeeee.....

inşallah allah dualarını kabul eder almira.tabiki bizimkinide dediğin gibi bende kaç okula gittiysem kontanjen dolmuş dediler.sonra evime çok uzak bi okullda şansımı deneyim dedim.oda dediğin gibi kayıtların bayramdan sonraya lkaldığını söyledi.ama 6sında başlıycak dedi.belki bölge bölge değişiyodur.sonra beenim dayım öğretmen tanıdığı varmı diye onu aradım oda bi arkadaşı varmış milli eğitim bölge müdürümü yoksa halk eğitim bölge müdürümü tam olarak bilmiyorum yalan olmasın onu aradı.banada hafta içinde gelmemi söyledi.bende gittm.eşimle beraber.adam sağolsun çok yardımcı oldu biyerleri aradı.istediğim okula kaydımı yapabileceğimi söyledi.dediğim gibi oda bayramdan hemen sonra 6sında gel dedi.ben aöf hiç söylemedim. bilmiyorum yanlışmı yaptım.karıştırmak istemedim.sadece kayıt için başka bi şart istiyorlarmı diye sordum adama oda hayır dedi.

inşallah bisorun çıkmaaz.kılavyenin bazı tuşları bozulmuş.eksik yazdıklarım için kusura bakmayın.arkadaşlar ben şimdi bi adım attımyaa acaba çocuk gelişim dediğilde sağlık mesleğimi seçsem diye düşünmeye başlaadım sizce haangisi ilerde iş imkanı açısından daha iyi.sanki kaydımız olduda bende başka seçeneklere bakıyorum.napalım umut dünyası.ama bende almira gibi olması için çok dua ediyorum.herkezide içine katarak .inşallah olur

Siga inşaallah olur kaydımız.. Yarın gidicem kayıt için bakalım hakkımızda hayırlısı..
Bir bayan için en ideal meslek öğretmenliktir bence.. Sen bilirsin tabi

Arkadaşlar biz de kardeşim için gittik kayıt olmadı ama şöyle birşey söylediler not ortalamasına göre alıyoruz dediler yani lise diploma notu önemliymiş size öyle birşey söylediler mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar biz de kardeşim için gittik kayıt olmadı ama şöyle birşey söylediler not ortalamasına göre alıyoruz dediler yani lise diploma notu önemliymiş size öyle birşey söylediler mi?

Hayırr not ortalaması diye bişey söylemediler gerçi ben sormadım daa siz sordunuzdamı söylediler... Hayret bişey yaa iyice zorlaştırıyorlar.. hangi ilçedeki okul bu canım..??

slm almira neyaptın gittinmi kayıt olmaya.inşallah iyi haberlerle gelirsin.burda yani ankarada bayram sonunda başlıycakmış.6sında gel dediler bana.dediğin doğru bencede öğretmenlik baayan için iyi bir meslek her yönden çaalışma saatleride dahil olmak üzere.aama bende migren var okadar çocuk sesine dayanabilicekmiyim diye düşündümde.neyse bizbi şu kayıt işlemlerini hayırlısıyla yaptırabilseydik ben ilaçta içer giderdim sorun olmazdı :) zaten açık saağlık meslek lisesi yokmuşki.yada ben bulamadım.neyse iyi haberlerini bekliyoruz.gerçi kaaydını şimdi yaptırsan bile bildiğim kadarıyla hemen belli olmuyormuş sonradan internet aracılığıylaamı yoksa posta yolu ilemi tam bilmiyorum bildiriliyormuş

slm almira herhalde kayıtta bi sorun çıktı cvp.yazmadığına göre yada meşkulsun tabi bayram önü.neyse inşllh kayıtta senin için en hayırlısı neyse o olmuştur.eğer kayıt yaptıramadıysanda üzülme arkadaşım neyapalım bundada bi hayır vardır.diyorum ama üzlmemekte elde diyyil. bakalım ben bayramdan sonra ne yapcam.olmazsa bişeyler yapcakmıyız yoksa vazmı geçcez.gerçi ne yapabilirizki.böyle konuşuyorum ama belkide kaydın olmuştur.gerçi seni bu sitede az bişey tanıdığım kadarıyla bi sorun olmasaydı yazardın.neyse üzüldüm şimdi

slm almira özelden msjını aldım ama ben daha yollayamıyorum.malasef daha 30 msj daha göndermem gerek şimdi 29 kaldı. doğru söylüyosun.iyi düşünmüşsün valla.msj hakkım dolsun özelden yazarım sana

umarım sorunsuz kayıt olmuşsunuzdur...

Son düzenleme:
Beni kayıt henüz belli değil... Diğerlerinden de hiç ses çıkmadı..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…